Zajednički sastanak Sekcije mesara i Sekcije pekara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija mesara
Sekcija pekara
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 07.10.2015.
Br.: 01-417/2015

Poštovani kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na zajednički sastanak Sekcije mesara i Sekcije pekara koji će se održati uponedjeljak, 19. listopada 2015. godine s početkom u 19.00h, u svečanoj dvorani Udruženja obrtnika grada Zagreba na Trgu Mažuranića 13.

Ovim putem Vas ljubazno molimo da se u što većem broju odazovete sastanku koji je organiziran upravo zbog Vaših interesa te u cilju što boljeg informiranja o aktualnim zbivanjima u svijetu obrtništva koja uključuju promjene u zakonima i pravilnicima, prednosti članstva u Udruženju obrtnika grada Zagreba, Vaše uštede na temelju projekta 'Zajednička nabava', te mnoge druge korisne informacije za Vas i Vaš obrt.

Važno nam je čuti Vaša stajališta, pitanja i prijedloge te primjere pozitivnih i negativnih iskustava u radu kako bi Vam mogli što efikasnije pomoći.

Ubuduće, svi pozivi za sastanke i sve ostale korisne informacije, zbog suvremenijeg i bržeg informiranja, slati će se putem e-maila, stoga Vas ljubazno molimo da nam na e-mail: info@obrtnici-zagreb.hr pošaljete Vaše aktualne e-mail adrese, broj telefona i broj mobitela, naziv obrta i ime vlasnika obrta. Na taj način ćemo Vas moći bolje informirati o sastancima, okruglim stolovima, sajmovima i sličnim događajima.

DNEVNI RED:

1. Informacija o novom vodstvu Sekcije te o radu Ceha proizvodnog karaktera
3. Informacija o novostima u Zakonu o zaštiti na radu
4. Projekt „ Zajednička nabava“ (informacija o pogodnostima za obrtnike )
5. Pitanja i prijedlozi

Napomena: U slučaju nemogućnosti dolaska na sastanak, molimo Vas da nam na gore navedeni e-mail pošaljete Vaše aktualne podatke.

Veselimo se Vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,

Tajnik Sekcije
Sanel Kanurić, v.r.

Pročelnik Sekcije
Alan Prežec, v.r.