Zajednički sastanak Sekcije RTV elektroničara i Sekcije preciznih mehaničara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija RTV elektroničara
Sekcija preciznih mehaničara
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 14.01.2016.
Br.: 01-31/2016

Poštovane kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na zajednički sastanak Sekcije RTV elektroničara i Sekcije preciznih mehaničara koji će se održati u

utorak 26. siječnja 2016. godine s početkom u 19.00 h ,
svečana dvorana,Trg Mažuranića 13

Ovim putem Vas ljubazno molimo da se u što većem broju odazovete sastanku koji je organiziran upravo zbog Vaših interesa te u cilju što boljeg informiranja o aktualnim zbivanjima u svijetu obrtništva koja uključuju problematiku struke, prednosti članstva u Udruženju obrtnika grada Zagreba, Vaše uštede na temelju projekta 'Zajednička nabava', te mnoge druge korisne informacije za Vas i Vaš obrt.

Važno nam je čuti Vaša stajališta, pitanja i prijedloge te primjere pozitivnih i negativnih iskustava u radu kako bi Vam mogli što efikasnije pomoći.

Ubuduće, svi pozivi za sastanke i sve ostale korisne informacije, zbog suvremenijeg i bržeg informiranja, slati će se putem e-maila, stoga Vas ljubazno molimo da nam na mail: info@obrtnici-zagreb.hr pošaljete Vaše aktualne e-mail adrese, broj telefona, ime obrta i vlasnika obrta. Na taj način ćemo Vas moći bolje informirati o sastancima, okruglim stolovima, sajmovima i sličnim događajima.

DNEVNI RED:

Problematika struke
Dogovor o radu Sekcije u 2016. godini
Informacija o projektu Zajednička nabava – Artifex-program pogodnosti za obrtnike
Pitanja i prijedlozi

Napomena: U slučaju nemogućnosti dolaska na sastanak, molimo Vas da nam na gore navedeni mail pošaljete Vaše aktualne podatke.

Veselimo se Vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,

Tajnik Sekcije
Igor Plenković, v.r.

Pročelnik Sekcije
Zoran Stašević, v.r.