Zajednički sastanak Sekcije stolara i Sekcije četkara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija STOLARA
Sekcija ČETKARA
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 13.10.2015.
Br.: 01-425/2015

Poštovani kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na zajednički sastanak Sekcije stolara i Sekcije četkara koji će se održati u srijedu, 21. listopada 2015. godine s početkom u 18.30h, u svečanoj dvorani Udruženja obrtnika grada Zagreba na Trgu Mažuranića 13.

Ovim putem Vas ljubazno molimo da se u što većem broju odazovete sastanku koji je organiziran upravo zbog Vaših interesa te u cilju što boljeg informiranja o aktualnim zbivanjima u svijetu obrtništva koja uključuju promjene u zakonima i pravilnicima, prednosti članstva u Udruženju obrtnika grada Zagreba, Vaše uštede na temelju projekta 'Zajednička nabava', te mnoge druge korisne informacije za Vas i Vaš obrt.

Važno nam je čuti Vaša stajališta, pitanja i prijedloge te primjere pozitivnih i negativnih iskustava u radu kako bi Vam mogli što efikasnije pomoći.

Ubuduće, svi pozivi za sastanke i sve ostale korisne informacije, zbog suvremenijeg i bržeg informiranja, slati će se putem e-maila, stoga Vas ljubazno molimo da nam na e-mail: info@obrtnici-zagreb.hr pošaljete Vaše aktualne e-mail adrese, broj telefona i broj mobitela, naziv obrta i ime vlasnika obrta. Na taj način ćemo Vas moći bolje informirati o sastancima, okruglim stolovima, sajmovima i sličnim događajima.

DNEVNI RED:

Pozdravna riječ novog rukovodstva Udruženja obrtnika grada Zagreba
Projekt „ Zajednička nabava“ (informacija o pogodnostima za obrtnike )
Informacija o novostima:
a) u Zakonu o radu ;
b) u Pravilniku o zaštiti na radu
Informacija o inicijativi o osnivanju Obrtničke zadruge
Problematika struke
Pitanja i prijedlozi

Napomena: U slučaju nemogućnosti dolaska na sastanak, molimo Vas da nam na gore navedeni e-mail pošaljete Vaše aktualne podatke.

Veselimo se Vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,

Tajnik Sekcije
Zdravko Crnarić, v.r.

Pročelnik Sekcije
Ivan Halužan, v.r.