Zlatko Proinečki sudjelovao na „ DANU OTVORENIH VRATA DGIZ-A“

Dana 4.09.23021. godine, održan Dan otvorenih vrata DGIZ-a na prostoru jezera Bundek na kojem je sudjelovao naš član Zlatko Prosinečki, ing.građ. Na neformalnom skupu u razgovoru sa kolegama razmijenjena su mišljenja i stavovi oko  danas najaktualnije teme protupotresne obnove grada, kao i uključivanje obrtnika u samu obnovu.
Bilo je i pitanja oko majstorskih ispita, pa su zainteresirani upoznati s postupkom pristupa ispitu kao i samom sadržaju ispita , te su im dane brošure.

Održane su prezentacije prisutnima i to: 
*Gosp. Zdravko Jurčec, predsjednik „ Društva građevinskih inženjera Zagreba“ i Hrvatskog inženjerskog saveze“ te gosp. Josip Bienenfeld- pravnik prodiskutirali su prijedlog novog Programa mjera obnove zgrada oštećenih potresom sa strane operativnosti građevinske struke i prakse, te primjene pravnih uzanci u rješavanju problema. 
*PlanRadar-3D predstavnik prezentirao Program za vođenje i kontrolu izvedbe radova sanacija putem snimanja u 3Dtehnici, te kompletnoj kontroli i transparentnosti. 
*URETEH-prezentirao saniranje-sondiranje temelja injektiranjem poliuretanskih smola u prethodno izbušene-analizirane sondaže bušotine. 
*MAPEI-prezentirao materijale konstruktivno ojačanje potresom oštećenih objekata
*TEHNIX – prezentirao kompostane  i zbrinjavanje 
*DIADEH- prezentirao 3D printanje betona( izrada objekata, vaza, fotelja itd.)