Zlatku Prosinečkom dodijeljeno priznanje Zlatne ruke HOK-e

Zlatko Prosinečki vlasnik  građevinskog obrta Prosinečki, dobitnik je ovogodišnjeg najvišeg priznanja HOK-a Statue Zlatne ruke s poveljom, koje su mu uručili ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta gosp. Darko Horvat i  predsjednik HOK-e Dragutin Ranogajec na svečanoj Akademiji održanoj povodom obilježavanja Dana Hrvatske obrtnike komore, 01.07.2019. godine.  
Građevinski obrt Prosinečki osnovan je 1981 godine. Danas u obrtu radi 5  radnika, a u svom dugogodišnjem radu gosp. Prosinečki odškolovao je brojne naučnike
Građevinski obrt Prosinečki ima status Obrta s tradicijom, a od  1997. godine licencirani je obrt za realizaciju praktičnog dijela naukovanja, licencirani obrt za obavljanje poslova na zaštiti i očuvanju kulturnih dobara i to izvođenja radova na nepokretnom kulturnom dobru u smislu izvedbe građevinskih radova.
Gospodin Prosinečki, predsjednik je komisije za provođenje majstorskih ispita, predsjednik ispitne komisije  za stručnu osposobljenost. Član je  Hrvatskog društva sudskih vještaka, član Hrvatske udruge miritelja, izmiritelj na listi izmiritelja centra za mirenje pri HOK-u, član komisije za dodjelu statusa obrt s tradicijom pri HOK-u. Predsjednik je  Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti pri  HOK i OKZ..
Član je Upravnog odbora i Skupštine UOGZ, predsjednik komisije za imovinu pri UOGZ. 
Gosp. Prosinečki konstantno radi na usavršavanju kroz edukaciju  na stručnim seminarima, a svojim radom doprinosi ugledu struke i komorskog sustava  u cjelini.

                Čestitamo!!!  :)