Novosti

Novosti

Važno!!

Poštovani obrtnici,

u ova teška i izazovna vremena za obrtništvo i poslovanje, svjedoci ste svakodnevnim aktivnostima Inspekcijskih službi Državnog inspektorata koje obavljaju pojačane inspekcijske nadzore koji imaju za cilj utvrditi je li došlo do porasta cijena roba i usluga neposredno prije uvođenja eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj.

Novosti

Važno- parkiranje na RTŽ- / tržnica cvijeća /

Poštovani članovi Sekcije florista,

obavještavamo vas da je na inicijativu Sekcije florista UOGZ, jučer, 18. siječnja 2023. godine, održan sastanak predstavnika Robnih terminala i predstavnika Sekcije i Udruženja obrtnika grada Zagreba  u prostorijama RTŽ, na temu poskupljenja parkiranja na području Robnih terminala / tržnica cvijeća /.

Dogovoreno je sljedeće :

- svi članovi Sekcije florista mogu...

Novosti

Poziv za edukaciju na temu: „ NOVOSTI KOJE DONOSI ZAKON O RADU “

                                  E D U K A C I J A

Poštovane obrtnice i obrtnici,

s 01. siječnja ove godine, na snagu su stupile  izmjene Zakona o radu. Koje sve promjene donose izmjene, kako će regulirati aktualna pitanja te koje su...

Novosti

Poziv za sudjelovanje na " Proljetnom sajmu " proizvođača suvenira

Poštovani članovi  Sekcije proizvođača suvenira,

Sekcija proizvođača suvenira, organizira Proljetni sajam na Trgu Petra Preradovića, u razdoblju od 30.01.-02.04.2023. godine.

Sajam će biti organiziran kao manifestacija s radionicama uz popratni sadržaj, te kao promocija i prodaja proizvoda.
Planirano je izlaganje na štandovima cca 2x1 m.

...
Novosti

Čestitka

Poštovane obrtnice i obrtnici,

Želimo Vam ugodne blagdane u toplini  doma i okruženju najdražih

uz obilje zdravlja, sreće i uspjeha u nadolazećoj godini.

Novosti
Novosti

Održana svečana sjednica Skupštine Udruženja

Na svečanoj sjednici Skupštine Udruženja obrtnika grada Zagreba održanoj 12. prosinca, usvojen je program  rada za 2023.,   financijski plan za 2023. godinu, te rebalans financijskog  proračuna Udruženja obrtnika grada Zagreba za 2022. godinu.
 

Kraćim govorom te čestitkama  povodom predstojećih blagdana obratio se predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil.

Novosti

OBVEZA VOĐENJA EGRAĐEVINSKOG DNEVNIKA - DOSTAVA ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE CERTIFIKATA OBRTNICIMA MAJSTORIMA

Od 1. siječnja 2023. na snagu stupa obveza vođenja e-građevinskog dnevnika, što znači da građevinski sektor prelazi na nova pravila rada (digitalizacija), a za sve sudionike ključna postaje nova platforma za digitalno vođenje procesa gradnje – eGrađevinski dnevnik.

Novosti

Dan sjećanja- da se nikad ne zaboravi!

Drugu godinu za redom 18.11. obilježava se na neradni dan koji je Vlada RH prošle godine proglasila kao Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, kako bi se svi koji to žele mogli pokloniti žrtvi i s pijetetom odali počast, Vukovaru i Škabrnji.

Stranice