Novosti

Novosti

Javni poziv za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama u 2022. godini (Rok: 10. srpnja 2022.)

Ministarstvo kulture i medija na temelju članka 12. Zakona o ustrojstvu i djelokrugu tijela državne uprave („Narodne novine“, br. 85/20), članka 9. Zakona o financiranju javnih potreba u kulturi („Narodne novine“, br. 47/90, 27/93 i 38/09) i Pravilnika o izboru i utvrđivanju programa javnih potreba u kulturi („Narodne...

Novosti

Revidirana verzija Smjernica za prilagodbu gospodarstva u procesu zamjene hrvatske kune eurom - lipanj 2022

Poštovani,

obavještavamo Vas da je na mrežnim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja objavljena revidirana verzija Smjernica za prilagodbu gospodstava u procesu zamjene hrvatske kune eurom (lipanj 2022.), dostupno...

Novosti

Svečano obilježen 56.Dan obrtnika

Udruženje obrtnika grada Zagreba obilježilo je 56. Dan obrtnika. Na svečanosti koja je održana u Rooftop Lateralu u Strojarskoj ulici uz brojne obrtnik e bili su: predsjednik Skupštine Grada Zagreba, gosp. Joško Klisović, gđa Tatjana Operta, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje sa suradnicima, Mirza Šabić, predsjednik OKZ i Darko Stanković, izaslanik predsjednika HOK-e

Novosti

Manifestacija Srčeko zagrebačkih obrtnika

U povodu obilježavanja 56. godina rada i djelovanja Udruženja obrtnika Grada Zagreba, na glavnom zagrebačkom Trgu održana manifestacija „Srčeko zagrebačkih obrtnika“.
 U želji da svim posjetiteljima pruže dodatni sadržaj kako bi istaknuli  važnost djelovanja i postojanja obrtničkih zanimanja okupilo se  14 zagrebačkih obrtnika koji su ponudili i prezentirali svoje ručne unikatne radove. Manifestaciju je  otvorila gđa Tatjana...

Novosti

Miljenko Milanović ponovo izabran za predsjednika najvećeg Ceha obrtnika

U Udruženju obrtnika grada Zagreba održani su izbori za čelne ljude Ceha intelektualnih usluga te predstavnike Ceha za Upravni odbor Udruženja. Tajnim glasovanjem, za predsjednika Ceha ponovo je izabran Miljenko Milanović.

Za zamjenicu predsjednika u novom mandatu izabrana je Anita Slavica Prka Đurašić.

Novi stari predsjednik zahvalio je kolegicama i kolegama...

Novosti

Nagrada Grada Zagreba obrtu Kišobrani Cerovečki

Na svečanosti u gradskoj vijećnici danas su gradonačelnik Grada Zagreba, gosp.Tomislav Tomašević i predsjednik Gradske Skupštine gosp. Joško Klisović uručili  Nagrade Grada Zagreba  među kojima je i obrt Kišobrani Cerovečki. Osim obitelji na svečanosti su bili predsjednik Udruženja Antun Trojnar i predsjednik OKZ Mirza Šabić. 

Novosti

Čestitka za Dan državnosti

Udruženje obrtnika grada Zagreba svim obrtnicama - obrtnicima i  građanima RH čestita Dan državnosti!

Novosti

Zadnji dan Floraarta dodjeljene nagrade

Nagradu za 1.mjesto u kategoriji prostorne cvjetne instalacije Za instalaciju CVJETNI STRUČAK preuzeli su Antun Trojnar, predsjednik Udruženja i Ela Petrinić pročelnica Sekcije florista.
Novosti

Zadnji dan Floraarta podijeljene nagrade

Nagradu za 1.mjesto u kategoriji prostorne cvjetne instalacije Za instalaciju CVJETNI STRUČAK preuzeli su Antun Trojnar, predsjednik Udruženja i Ela Petrinić, pročelnica Sekcije florista.
Novosti

Cvjeti stručak osvojio 1.nagradu na Floraartu

Članice sekcije florista i ovu godinu na Floraartu oduševile žiri i za  instalaciju CVJETNI STRUČAK osvojile 1. mjesto u kategoriji cvjetno prostorne instalacije.

Čestitamo našim floristicama na maštovitosti i trudu i još jednoj osvojenoj nagradi u nizu.

Stranice