Novosti

Novosti

1. nagrada Floraarta cvjetnoj instalaciji " U vrtlogu života"

Cvjetna instalacija pod nazivom "  U vrtlogu života" prema ocjeni stručnog žirija na 54. Floraratu najbolja je i pripalo joj je prvo mjesto.

Iskrene čestitke našim vrijednim floristicama  !

Novosti

U VRTLOGU ŽIVOTA

Danas je na jezeru Bundek počela 54. Međunarodna  izložba Floraart, na kojem se članice Sekcije cvjećara ove godine predstavljaju  cvjetnom instalacijom pod nazivom „U VRTLOGU ŽIVOTA“

Sigurni smo na će rad naših cvjećarki i ovaj put oduševiti publiku i brojne posjetitelje

Novosti

Najava 54. Dana obrtnika

U Parku ispred Udruženja obrtnika grada Zagreba u subotu , 08.06. 2019. bit će veselo, jer će zagrebački obrtnici s brojnim gostima, prijateljima  i kolegama iz cijele Hrvatske  proslaviti tradicionalni Dan obrtnika i to 54. put. 

Proslava službeno počinje u 14.00 sati, a  dobro došli su i  građani Grada Zagreba,

Provedite subotu  s nama.

Dobro nam došli !

Novosti

Obilježeno 120 godina posvećenja zastave HOKUD-a Sloboda

Svečanim koncertom  u Muzeju grada Zagreba jučer je  HOKUD Sloboda obilježio 120 obljetnicu posvećenja zastave Društva.

 

FOTO: IGOR PLENKOVIĆ

Novosti

Posjetili smo sajam IFFA u Frankfurtu

Članovi sekcije mesara, Alan Prežec, pročelnik i Sanel Kanurić, tajnik, te Marko Duvnjak član poslovnog odbora zajedno sa kolegama iz Hrvatske posjetili su sajam IFFA koji se ove godine održao u Frankfurtu od 04.-09.05.2019.
Riječ je o specijaliziranom  međunarodnom sajmu  proizvodnih procesa,pakiranja i prodaje u mesnoj industriji. Ova  internacionalna platforma održava se svake treće pa je sljedeći termin sajma 14.-19.05.2022 godine.
...

Novosti

Poziv za predavanja OKZ-a u sklopu Zagrebačkog energetskog tjedna

Obavještavamo Vas da će se u sklopu Zagrebačkog energetskog tjedna od 13. do 18. svibnja 2019. godine, Obrtnička komora Zagreb uključiti s predavanjima na temu energetske učinkovitosti, pozivamo Vas da dođete na ovo zanimljivo predavanje.
...
Novosti

U Splitu održan 44. Praznik cvijeća i obilježeno 50 godina UO Split

Svečano je bilo ovaj vikend u Splitu jer uz održavanje 44. Praznika cvijeća Udruženje obrtnika Split obilježilo je 50 godina rada. 

Novosti

Zajedništvo obrtnika u Sisku

Udruženje obrtnika Sisak u suradnji s partnerima i uz potporu sponzora 27. travnja 2019. godine po drugi put organiziralo je  manifestaciju Obrtnički sajam & Street Food Festival, koja je  održana u samom središtu grada, na sisačkom Korzu.

Novosti

Stranice