Novosti

Novosti

Video uradak o Erasmus+ iskustvu učenika Industrijske strojarske škole

Učenici 2.f i 3.f razreda Industrijske strojarske škole iz Zagreba u zanimanju CNC operater  pobrinuli su se da njihova mobilnost u okviru Erasmus+ projekta  COVET „Competitive VET  for learners and teachers“ ostane zabilježena i kao video uradak. Učenik 3.f razreda Matija Ostoić izradio je video sadržaj koji zorno prikazuje sve prednosti...

Novosti

Posjetili smo Made expo 2019

Po prvi put članovi sekcije građevinara i soboslikara, u vremenu od 14-16. ožujka 2019. godine, posjetili su sajam MADE expo. Riječ je o najvažnijem sajmu građevinarstva u Italiji i jednom od najznačajnijih događanja u Europi posvećenom arhitekturi i građevini. Sajam se sastoji od 4 specijalizirana paviljona, MADE Construction Materials, MADE Building Envelope Windows, MADE Interiors Finishings, MADE Software Technologies & Services , s više od 1.400 izlagača, s...

Novosti

Obrtnici na sajmu ISH u Frankfurtu

U vlastitoj organizaciji sekcija iz sastava Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti  članovi sekcija plinoinstalatera i plinoservisera,dimnjačara, inst.grijanja i klimatizacije,  limara i vodoinstalatera i  njihovi poslovni partneri   od 14.-16. ožujka  i ove godine su posjetili  vodeći svjetski sajam iz područja kupaoničke opreme, graditeljstva, energetike, klimatizacije i obnovljivih izvora energije  ISH koji se  održava u Frankfurtu. 

Novosti

Dodijeljena priznanja poticaj za još veći napredak

Svečanom sjednicom, 13. ožujka 2019. godine, obilježena je 24. godišnjica djelovanja Obrtničke komore Zagreb. Prigoda je to da se istaknutim obrtnicima, osobama i institucijama koje svojim djelovanjem pomažu i unaprjeđuju obrtništvo dodijele nagrade i priznanja.
 Uz brojne uvažene goste i obrtnike sjednici nazočili su i ravnatelji srednjih obrtničkih strukovnih škola,  predsjednici područnih obrtničkih...
Novosti

Održan sastanak sekcije RTV elektroničara

Sekcija RTV elektroničara održala je svoj prvi ovogodišnji sastanak sinoć u prostorijama Udruženja. Tema je bila objava reklamno-edukativnog letka povodom Dana planeta Zelja koja je u protekle dvije godine  polučila pozitivne pomake u poslovanju ove struke koja polako odumire.

Letak će biti objavljen u dnevnom tisku u mjesecu travnju ove godine, a kako  sadržava popis članova RTV elektroničara prisutni su potpisali privole za...

Novosti

U Agronomskoj školi i u ovoj godini radionice aranžiranja cvijeća

I ove godine, članice Sekcije ,  Spomenka Fabijančić i Ela Petrinić, , s puno ljubavi svoje bogato znanje i  iskustvo prenose učenicima I, II i III razreda Poljoprivredne škole  koji se školuju za zanimanje cvjećar, a sve s ciljem poboljšanja praktičnog znanja.

Ovaj put održana je zanimljiva radionica s učenicima trećeg razreda na kojem su učenice vježbale  na temu svog...

Novosti

Članovi Udruženja sudjelovali na 4. Obrtničkom forumu

U organizaciji Obrtničke komore Zagreb  i Zagrebačke županije u Hotel Sportu u Ivanić Gradu održan je 4. Obrtnički forum - Obrtništvo Zagrebačke županije.  Sve nazočne pozdravila je Marina Hrastić, predsjednica Udruženja obrtnika, grada domaćina ovogodišnjeg Obrtničkog foruma, Ivanić Grada. Dogradonačelnik Ivanić Grada, Tomislav Culej i predsjednik OKZ Mirza Šabić.  

Novosti

Početak promjena u autostruci

Prezentacija Prijedlogu pravilnika o tehničkoj i komercijalnoj standardizaciji auto-servisne struke sektora za popravak štete na motornim vozilima usklađen s europskom pravnom stečevinom, bila je tema sastanka održanog 18. veljače 2019. godine. Da je problematika goruća pokazao je i veliki odaziv  obrtnika i predstavnika društava s ograničenom odgovornosti.

Novosti

POZIV ZA SASTANAK SEKCIJE AUTOSTRUKA

Udruženje obrtnika grada Zagreba

SEKCIJA AUTO STRUKA

Trg Mažuranića 13

tel. 48 77 888; fax 48 26 096

www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 08.02.2019.

Br.:01-145/2019
 

Poštovane kolege,

Novosti

Predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović u obilasku centra Zagreba s našim obrtnicima

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je u četvrtak, 7. veljače 2019. godine, Gradsku upravu Grada Zagreba, čime završava aktivnosti vezane uz izmještanja Ureda predsjednice Republike Hrvatske.

Stranice