Plinoserviseri i plinoinstalateri

Sekcija plinoinstalatera i plinoservisera okuplja ovlaštene i stručne izvođače plinskih instalacija koji pružaju sve usluge vezano za korištenje plina u objektima, poslovnim prostorima i domaćinstvima. Jedan dio članova svoju djelatnost na izvođenju instalacija ne mjernog i mjernog plina od kućnog priključka do plinomjera i dalje do trošila za što posjeduju i ovlasti distributera Gradske plinare Zagreb. PLINOSERVISERI su pretežno okrenuti montaži i servisiranju plinskih trošila. Napominjemo da serviseri unutar Sekcije imaju ugovore sa svim renomiranim proizvođačima plinske opreme na tržištu Republike Hrvatske čija trošila servisiraju i održavaju unutar i izvan jamstvenog roka. Članovi Sekcije za više zaposlenih djelatnika često u svojoj strukturi imaju plinoinstalatere i plinoservisere pa tako zaokružuju ponudu svojih usluga prema građanima. Naglašavamo da svi zaposlenici naših članova imaju stručne kompentencije i da su sudionici stalnog stručnog usavršavanja kako bi uspješno mogli pružiti sve usluge koje traže naši korisnici. Kao što znamo uz sve pogodnosti koje nam pruža plin može biti uzrok nezgodama koje mogu imati i tragične posljedice. Da bi se to izbjeglo potrebno je koristiti samo usluge stručnih ovlaštenih izvođača. Odluka za nekog iz naše Sekcije Vaš je pravi izbor.

Poslovni odbor

  • TIHOMIR MIHALIĆ, pročelnik
  • MATE TOMAS, zamjenik pročelnika
  • GORAN BABIĆ, tajnik
  • IVAN MARIČIĆ, član
  • SENDI NUMAN, član
  • MARIJAN TKALEC, član

Novosti

Novosti

Tihomir Mihalić ostaje pročelnik sekcije plinoinstalatera i plinoservisera

Sekciju plinoinstalatera i plinoservisera i u mandatu 2018-2022. vodit će Tihomir Mihalić. odlučeno  je  na sastanku Sekcije održanom jučer, 11. travnja 2018. godine, između dva kandidata. Zamjenik pročelnika bit će Mate Tomas, a tajnik ostaje Goran Babić. 

Osim njih u Poslovni odbor  izabrani su: Marijan Tkalec, Ivan Maričić i Sendi Numan. Za člana Upravnog tijela Ceha jednoglasno je izabran Sendi Numan. Cehu građevinsko uslužnih djelatnosti predloženo je da prihvati prijedlog da Sekciju u Skupštini Udruženja predstavlja Tihomir Mihalić.

Novosti

S Gradskom plinarom Zagreb želimo partnerski odnos

Na sastanku Sekcije održanom 8. studenog 2017. godine, jedna od tema bila je nelojalna konkurencija odnosno  nerazumne i dampinške cijene usluga na tržištu. Spomenuti su primjeri i poduzete mjere poput dopisa tiskovinama koje reklamiraju ne ovlaštene tvrtke koje pružaju usluge dampinškim cijenama i mjera kao što je  protestiranje kod uvoznika opreme što takvim tvrtkama daju ugovore i servisiranju opreme ili uređaja.

Novosti

POZIV za sastanak Sekcije

Udruženje obrtnika grada Zagreba 
Sekcija plinoinstalatera i plinoservisera 
Trg Mažuranića 13 
tel 48 77 888, fax 48 26 096 
www.obrtnici-zagreb.hr

Novosti

Nelojalnoj konkurenciji nije mjesto među obrtnicima

Na sastanku Sekcije održanom 1. ožujka 2017. godine pročelnik Mihalić izvijestio je članstvo o aktivnostima između dva sastanka s posebnim osvrtom na 16. Plinarski forum.

Prisutnim članovima prenio je informaciju o javnom natječaju Grada Zagreba za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj  tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti  uz napomenu da je natječaj otvoren do 15. ožujka 2017. te da je najviši iznos potpore 30.000,00  kuna a najniži 10.000,00 kuna.

Novosti

Održan 16. Plinarski forum

U organizaciji tvrtke Energetika marketing d.o.o., u hotelu Antunović, 23. veljače 2017. godine,  održan je 16. Plinarski forum  na kojem su već tradicionalno sudjelovali predstavnici Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera, T.Mihalić i G.Babić, uz potporu  Udruženja  obrtnika grada Zagreba koje je i ove godine sudjelovalo kao poseban suorganizator uz renomirane sudionike i suorganizatore poput INA-e, Plinarco-a ili
HEP-a.

Novosti

Nastavka suradnje s tvrtkom Bosch-termotehnika

Sekcija plinoservisera i plinoinstalatera, u vremenu od 27.-29. listopada ove godine,  organizirano je prisustvovala prezentaciji Bosch – termotehnike na temu „Inovacija i primjena inovativne primjene toplinarstva“.
Istom događanju pridružila se značajna vodeća Njemačka tvrtka  MRU d.o.o. iz Zagreba, svojom paletom proizvoda za detekciju plina i uređaja za umjeravanje kondenzacijskih bojlera.

Stranice