Plinoserviseri i plinoinstalateri

Sekcija plinoinstalatera i plinoservisera okuplja ovlaštene i stručne izvođače plinskih instalacija koji pružaju sve usluge vezano za korištenje plina u objektima, poslovnim prostorima i domaćinstvima. Jedan dio članova svoju djelatnost na izvođenju instalacija ne mjernog i mjernog plina od kućnog priključka do plinomjera i dalje do trošila za što posjeduju i ovlasti distributera Gradske plinare Zagreb. PLINOSERVISERI su pretežno okrenuti montaži i servisiranju plinskih trošila. Napominjemo da serviseri unutar Sekcije imaju ugovore sa svim renomiranim proizvođačima plinske opreme na tržištu Republike Hrvatske čija trošila servisiraju i održavaju unutar i izvan jamstvenog roka. Članovi Sekcije za više zaposlenih djelatnika često u svojoj strukturi imaju plinoinstalatere i plinoservisere pa tako zaokružuju ponudu svojih usluga prema građanima. Naglašavamo da svi zaposlenici naših članova imaju stručne kompentencije i da su sudionici stalnog stručnog usavršavanja kako bi uspješno mogli pružiti sve usluge koje traže naši korisnici. Kao što znamo uz sve pogodnosti koje nam pruža plin može biti uzrok nezgodama koje mogu imati i tragične posljedice. Da bi se to izbjeglo potrebno je koristiti samo usluge stručnih ovlaštenih izvođača. Odluka za nekog iz naše Sekcije Vaš je pravi izbor.

Poslovni odbor
mandat 2022.-2026.

  • SENDI NUMAN, pročelnik
  • IVAN DENČIĆ, zamjenik pročelnika
  • GORAN BABIĆ, tajnik
  • MARIJAN TKALEC, član
  • MARIJAN TOPIĆ, član

Novosti

Novosti

Prezentacija BOAGAZ sustava za članove sekcije plinoinstalatera

Jučer je u Udruženju obrtnika grada Zagreba za članove Sekcije plinoinstalatera i plinosrevisera, održana prezentacija BOAGAZ sustava pod vodstvom predstavnika austrijske tvrtke Terragaz GmbH.
Novosti

Na sastanku Sekcije plinoinstalatera i plinosrvisera o važnim temama

Jučer, 03.09.2020. godine, održan je sastanak Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera na kojem se raspravljalo o zauzimanju stava vezano za uređivanje područja  ispitivanja izvođenja plinskih instalacija prema prijedlogu GPZ. Nakon provedene rasprave u kojoj je većina članova iznijela svoje stavove zaključeno je da se Gradskoj plinari Zagreb uputi dopis s podrškom inicijative o izmjeni Zakona ali uz uvjet da predstavnici sekcija plinoinstalatera i inst.grijanja sudjeluju i svojim znanjem pridonesu  kreiranju novog Zakona.

Novosti

Mate Tomas novi pročelnik Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera

Sekciju plinoinstalatera i plinoservisera do kraja mandata 2018-2022. vodit će Mate Tomas, odlučeno  je  na sastanku Sekcije održanom 12. ožujka  2020. godine. Zamjenik pročelnika bit će Ivan Maričić, a tajnik ostaje Goran Babić, kao i članovi  Poslovnog odbora:  Marijan Tkalec i Sendi Numan.

Cehu građevinsko uslužnih djelatnosti predloženo je da prihvati prijedlog da Sekciju u Skupštini Udruženja predstavlja Mate Tomas.

 

Novosti

Poziv za sastanak Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera

Udruženje obrtnika grada Zagreba
SEKCIJA PLINOINSTALATERA I
PLINOSERVISERA
Trg Mažuranića 13
Tel 48 77 888, www.obrtnici-zagreb.hr
                                                                                                                                                         Zagreb, 06.03.2020.
                                                                                                                                                         Br:01-229/2020
Novosti

Na sekciji plinoinstalatera i plinoservisera o aktualnim temama

Na sinoć održanom sastanku Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera raspravljalo se o aktualnim temama, a jedna od njih je dokument Gradske plinare Zagreb  koji predstavlja prijedlog i popis poslova, postupanja kod prijave radova, ispitivanja plinskih instalacija i puštanja plina na uporabu kod sanacija i rekonstrukcija postojećih plinskih instalacija.
Članovi s detaljno analizirali točku po točku  i iznosili mišljenja i prijedloge koji će objedinjeni biti pripremljeni i poslani Gradskoj plinari na razmatranje. 

Novosti

Radni sastanak predstavnika GPZ i Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera

Na zajedničkom sastanku održanom 14. studenog 2018. godine, u Udruženju, predstavnici GPZ  predstavili su  novi načine postupanja kod obustave isporuke plina kod utvrđenih nepravilnosti kao što je postupanje djelatnika GPZ na terenu, prateća dokumentacija te postupanje plinoinstalatera i plinoservisera prilikom otklanjanja utvrđenih nepravilnosti. Sastanku su  nazočili: gđa Tihana Colić, direktorica, Mario Jelić, direktor službe tehničke podrške i Dubravko Duvančić, voditelj službe tehničke podrške, a ispred Sekcije pročelnik Tihomir Mihalić , Goran Babić, tajnik i Sendi Numan član PO.

Stranice