Postolari

Poslovni odbor
mandat 2022.-2026.

  • DARIJO SEMENČIĆ, pročelnik
  • MARIJAN JANTOLEK, zamjenik pročelnika
  • SUZANA BARTOLOVIĆ,tajnik
  • DARKO HORVAT, član
  • SVETLANA BURSAĆ, član
  • ŽELJKO ILIĆ, član 
  • DAMIR KORMAN, član
  • MIRJANA TKALČEC, član
  • BRUNO BUDISELIĆ, član

Novosti

Novosti

Darijo Semenčić na čelu Sekcije postolara

Sekcija postolara na sjednici održanoj sinoć,  izabrala je novo rukovodstvo za mandatno razdoblje 2022.-2026. godine. Do kraja mandata pročelnik će biti Darijo Semenčić, dok je za njegovog zamjenika imenovan  Marijan Jantolek. 
Funkciju tajnika sekcije obavljat će Suzna Bartolović. Osim njih u Poslovnom odboru uz dosadašnje članove: Darko Horvat, Damir Korman, Svetlana Bursać, Mirjana Tkalčec, Željko Ilić , izabran je Bruno Budiselić.

U nastavku sastanka razgovaralo se o aktualnim temama poskupljenja energenata te obvezi gospodarenja otpadom.

Novosti

Na sastanku Sekcije postolara o problemu poslovanja nakon potresa i pandemije

Na sastanku Sekcije postolara održanom sinoć ( 09.06.2020. ) godine, izneseni su brojni problemi nastali kao posljedica otežanog poslovanja uzrokovanog pandemijom korona virusa i potresa koji je zadesio Grad Zagreb:

Novosti

Renato Bočak ostaje pročelnik Sekcije postolara

Sekcija postolara izabrala je novo rukovodstvo za mandatno razdoblje 2018.-2022. godine. Pročelnik će i dalje biti Renato Bočak dok je za njegovog zamjenika imenovan Darko Horvat. 
Funkciju tajnika sekcije na stavit će obavljati Nataša Trinajstić. Osim njih u Poslovni odbor izabrani su:  Alen Havranek, Suzana Bartolović, Darijo Semenčić, Svetlana Bursać i Damir Korman. Cehu proizvodnog karaktera za člana Skupštine UOGZ predložen je Alen Havranek, a za člana Upravnog tijela Ceha izabran  je Renato Bočak.

Novosti

Sekcija postolara o problematici poslovanja

Dana 25.travnja 2017.godine održan je sastanak sekcije postolara na kojem je pročelnik Renato Bočak informirao članove o organizaciji 2.zagrebačkog obrtničkog sajma koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu od 26.-28.04.2017.godine u paviljonu 8, kao i o održavanju donatorske večere u petak, 28.04. u restoranu Gastro Globus povodom humanitarnog projekta „Groznica maturalne večeri“ s ciljem prikupljanja sredstava za maturante štićenike domova bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Novosti

Poziv za sastanak Sekcije postolara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija postolara
Trg Mažuranića 13
tel 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

                                                                                                                                                    Zagreb, 21.04.2017.

                                                                                               

Novosti

Sekcija postolara o aktualnim temama

Na sastanku Sekcije održanom sinoć, pročelnik Bočak informirao je prisutne o projektu zajednička nabava -Artifex i pogodnostima za obrtnike, ugovoru o suradnji UOGZ i HPB vezano za kratkoročno kreditiranje obrtnika te Crodux karticama koju svaki obrtnik može preuzeti u svom matičnom udruženju.
U nastavku sastanka donesen je plan rada i financijski plan Sekcije za 2017. godinu kojim se planira : posjet specijaliziranom sajmu i sudjelovanje na 2. Zagrebačkom obrtničkom sajmu.

Stranice