Postolari

Poslovni odbor
mandat 2022.-2026.

  • RENATO BOČAK, pročelnik
  • DARKO HORVAT, zamjenik pročelnika
  • SUZANA BARTOLOVIĆ,član
  • SVETLANA BURSAĆ, član
  • ŽELJKO ILIĆ, član 
  • DAMIR KORMAN, član
  • DARIJO SEMENČIĆ, član 
  • MARIJAN JANTOLEK, član
  • MIRJANA TKALČEC, član

Novosti

Novosti

Na sastanku Sekcije postolara o problemu poslovanja nakon potresa i pandemije

Na sastanku Sekcije postolara održanom sinoć ( 09.06.2020. ) godine, izneseni su brojni problemi nastali kao posljedica otežanog poslovanja uzrokovanog pandemijom korona virusa i potresa koji je zadesio Grad Zagreb:

Novosti

Renato Bočak ostaje pročelnik Sekcije postolara

Sekcija postolara izabrala je novo rukovodstvo za mandatno razdoblje 2018.-2022. godine. Pročelnik će i dalje biti Renato Bočak dok je za njegovog zamjenika imenovan Darko Horvat. 
Funkciju tajnika sekcije na stavit će obavljati Nataša Trinajstić. Osim njih u Poslovni odbor izabrani su:  Alen Havranek, Suzana Bartolović, Darijo Semenčić, Svetlana Bursać i Damir Korman. Cehu proizvodnog karaktera za člana Skupštine UOGZ predložen je Alen Havranek, a za člana Upravnog tijela Ceha izabran  je Renato Bočak.

Novosti

Sekcija postolara o problematici poslovanja

Dana 25.travnja 2017.godine održan je sastanak sekcije postolara na kojem je pročelnik Renato Bočak informirao članove o organizaciji 2.zagrebačkog obrtničkog sajma koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu od 26.-28.04.2017.godine u paviljonu 8, kao i o održavanju donatorske večere u petak, 28.04. u restoranu Gastro Globus povodom humanitarnog projekta „Groznica maturalne večeri“ s ciljem prikupljanja sredstava za maturante štićenike domova bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Novosti

Poziv za sastanak Sekcije postolara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija postolara
Trg Mažuranića 13
tel 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

                                                                                                                                                    Zagreb, 21.04.2017.

                                                                                               

Novosti

Sekcija postolara o aktualnim temama

Na sastanku Sekcije održanom sinoć, pročelnik Bočak informirao je prisutne o projektu zajednička nabava -Artifex i pogodnostima za obrtnike, ugovoru o suradnji UOGZ i HPB vezano za kratkoročno kreditiranje obrtnika te Crodux karticama koju svaki obrtnik može preuzeti u svom matičnom udruženju.
U nastavku sastanka donesen je plan rada i financijski plan Sekcije za 2017. godinu kojim se planira : posjet specijaliziranom sajmu i sudjelovanje na 2. Zagrebačkom obrtničkom sajmu.

Novosti

Renato Bočak ostaje na čelu Sekcije postolara

Pročelnik Sekcije postolara i u narednom mandatu bit će Renato Bočak, odlučeno je na sastanku Sekcije. Za kandidaturu dobio je podršku kolega zadovoljnih što se usprkos teškoćama želi i dalje angažirati. Zamjenik pročelnika također ostaje isti - Alen Havranek, kao i tajnica Nataša Trinajstić.

Osim troje čelnika u Poslovni odbor ulaze još dva člana, Slađana Štulec i Suzana Bartolović.

Sekcija postolara pristupit će Cehu proizvodnog karaktera gdje će je u Upravnom tijelu zastupati Renato Bočak. On će biti i predstavnik Sekcije u Skupštini udruženja obrtnika grada Zagreba.

Stranice