Projekti

THESAURUS

Posljednji projektni sastanak u grčkom Patrasu od 15. do 19. srpnja 2015.

Dvoje predstavnika Udruženja obrtnika grada Zagreba su prisustvovali 5., ujedno i posljednjem projektnom sastanku u sklopu projekta Thesaurus-treasury for Adult Education

Sastanak je organiziran od strane partnera domaćina, University of Patras (UPAT) od 15. do 19. srpnja 2015. godine u Patrasu, Grčka.

Na sastanku su prisustvovali svi projektni partneri izuzev portugalskih partnera iz institucije Agrupamento de Escolas de Vialonga.

...

ECO CONSTRUCTION

Peti sastanak projektnih partnera ESPOO, Finska, 03.-07.05.2015.

Na petom projektnom sastanku sudjelovali su predstavnici iz svih zemalja sudionica „Eco-Traditional Techniques for Construction and Lanscape Sectors“ projekta – Engleska, Francuska, Grčka, Hrvatska te Finska kao domaćin. Kao predstavnici Hrvatske sudjelovala su tri predstavnika Obrtničkog učilišta i predstavnik Udruženja obrtnika grada Zagreba.

THESAURUS

THESAURUS: Sastanak projektnih partnera u Lisabonu

Dvoje predstavnika Udruženja obrtnika grada Zagreba prisustvovali su četvrtom sastanku partnera na projektu Thesaurus - Treasury for Adult Education. Organizirala ga je partnerska organizacija Agrupamento de Escolas de Vialonga u Vialongi u Portugalu.

Sastanak je održan od 14. do 19. travnja 2015. uz prisustvo svih predstavnika partnerskih organizacija izuzev glavnog koordinatora projekta koji je prisustvovao sastanku putem video-konferencije.

U Lisabon smo...

FLOREX

Mobilnost Floriculture experience in Italy

EU program: Erasmus+
Korisnik sredstava: Udruženje obrtnika grada Zagreba

Naziv projekta:

Floriculture experience in Italy (FLOREX)
2014-1-HR01-KA102-000249

ECO CONSTRUCTION

Četvrti sastanak partnera u Chiosu, Grčka 08.-12.03.2015.

Na četvrtom projektnom sastanku sudjelovali su predstavnici iz svih zemalja sudionica „Eco-Traditional Techniques for Construction and Lanscape Sectors“ projekta – Engleska, Francuska, Finska, Hrvatska te Grčka kao domaćin. Kao predstavnici Hrvatske sudjelovala su tri predstavnika Udruženja obrtnika grada Zagreba i tri predstavnika Obrtničkog učilišta.

ECO CONSTRUCTION

Treći sastanak partnera održan u Francuskoj

St. Barthelemy D'Anjou, 05.-09.10.2014Obrtničko učilište sudjelovalo je s tri i Udruženje obrtnika grada Zagreba s 4 predstavnika.

FLOREX

Prijave za sudjelovanje u projektu FLOREX do kraja tjedna

Ako ste obrtnik cvjećar još ovaj tjedan, do 14. studenog možete se prijaviti za sudjelovanje u projektu Floriculture experience in Italy (FLOREX). Riječ je o projektu mobilnosti koji je Udruženju obrtnika grada Zagreba odobrila Agencija za mobilnost i programe EU je u okviru programa Erasmus+.

FLOREX

FLOREX

Floriculture experience in Italy (FLOREX)

2014-1-HR01-KA102-000249

Agencija za mobilnost i programe EU je u okviru programa Erasmus+ odobrila Udruženju obrtnika grada Zagreba projekt mobilnosti pod nazivom Floriculture experience in Italy (FLOREX).

THESAURUS

THESAURUS: Upoznavanje s tradicijskim obrtima na Cipru

U okviru projekta THESAURUS - Treasury for Adult Education treći sastanak održan je u ciparskom gradu Larnaka od 2. Do 7. srpnja 2014. godine. Sudjelovali su predstavnici iz zemalja sudionica projekta: Turska, Hrvatska, Rumunjska, Portugal, Grčka i Cipar.

THESAURUS

Upoznavanje s tradicijskim obrtima u turskom gradu Kastamonu

U turskom gradu Kastamonu održan je drugi sastanak projekta THESAURUS - Treasury for Adult Education. U mobilnosti su sudjelovali Boris Trupec, Zlatko Tkalčević i Krešimir Alerić iz Udruženja obrtnika grada Zagreba kao predstavnici Hrvatske te predstavnici drugih zemalja sudionica projekta: Turske, Rumunjske, Portugala i Grčke. U Kastamonu Public Education Centeru predstavili smo aktivnosti u vezi s projektom...

Stranice