ECO CONSTRUCTION

ECO CONSTRUCTION

Peti sastanak projektnih partnera ESPOO, Finska, 03.-07.05.2015.

Na petom projektnom sastanku sudjelovali su predstavnici iz svih zemalja sudionica „Eco-Traditional Techniques for Construction and Lanscape Sectors“ projekta – Engleska, Francuska, Grčka, Hrvatska te Finska kao domaćin. Kao predstavnici Hrvatske sudjelovala su tri predstavnika Obrtničkog učilišta i predstavnik Udruženja obrtnika grada Zagreba.

ECO CONSTRUCTION

Četvrti sastanak partnera u Chiosu, Grčka 08.-12.03.2015.

Na četvrtom projektnom sastanku sudjelovali su predstavnici iz svih zemalja sudionica „Eco-Traditional Techniques for Construction and Lanscape Sectors“ projekta – Engleska, Francuska, Finska, Hrvatska te Grčka kao domaćin. Kao predstavnici Hrvatske sudjelovala su tri predstavnika Udruženja obrtnika grada Zagreba i tri predstavnika Obrtničkog učilišta.

ECO CONSTRUCTION

Treći sastanak partnera održan u Francuskoj

St. Barthelemy D'Anjou, 05.-09.10.2014Obrtničko učilište sudjelovalo je s tri i Udruženje obrtnika grada Zagreba s 4 predstavnika.

ECO CONSTRUCTION

2. sastanak partnera održan u Derbyju

Drugi sastanak partnera na projekti Eco-Construction održan je u Derbyju (Velika Britanija) od 9. do 13. veljače 2014. godine. Domaćin je bio koordinator projekta Derby College. Na sastanku su sudjelovali predstavnici svih partnerskih institucija iz 5 europskih zemalja: Velika Britanija, Grčka, Finska, Francuska te Hrvatska.

Sudionici su posjetili kampuse u Derby Collegeu, upoznali se s programima za učenike, načinom rada, organizacijom...

ECO CONSTRUCTION

Sastanak partnera na projektu ECO-Construction

Prvi sastanak partnera održan je u terminu 17.-22.11.2013. uz sudjelovanje 7 predstavnika svih partnera. Aktivnosti su se održavale se na Trgu Mažuranića 13 i Ilici 49 u prostorijama oba domaćina, dok se prikaz obrtničkih tradicijskih vještina vezanih uz temu gradnje i uređenja okoliša održao u Krapju i Zagrebu.

Obrtničko učilište izradilo je nekoliko prijedloga za logo projekta te je prihvaćen u smeđoj boji.

ECO CONSTRUCTION

Novi projekt: ECO – Traditional Techniques for Construction and Landscape Sectors

„ECO – Traditional Techniques for Construction and Landscape Sectors“

Trajanje 01.08.2013.-31.07.2015.

Partneri: