THESAURUS

THESAURUS

Posljednji projektni sastanak u grčkom Patrasu od 15. do 19. srpnja 2015.

Dvoje predstavnika Udruženja obrtnika grada Zagreba su prisustvovali 5., ujedno i posljednjem projektnom sastanku u sklopu projekta Thesaurus-treasury for Adult Education

Sastanak je organiziran od strane partnera domaćina, University of Patras (UPAT) od 15. do 19. srpnja 2015. godine u Patrasu, Grčka.

Na sastanku su prisustvovali svi projektni partneri izuzev portugalskih partnera iz institucije Agrupamento de Escolas de Vialonga.

...

THESAURUS

THESAURUS: Sastanak projektnih partnera u Lisabonu

Dvoje predstavnika Udruženja obrtnika grada Zagreba prisustvovali su četvrtom sastanku partnera na projektu Thesaurus - Treasury for Adult Education. Organizirala ga je partnerska organizacija Agrupamento de Escolas de Vialonga u Vialongi u Portugalu.

Sastanak je održan od 14. do 19. travnja 2015. uz prisustvo svih predstavnika partnerskih organizacija izuzev glavnog koordinatora projekta koji je prisustvovao sastanku putem video-konferencije.

U Lisabon smo...

THESAURUS

THESAURUS: Upoznavanje s tradicijskim obrtima na Cipru

U okviru projekta THESAURUS - Treasury for Adult Education treći sastanak održan je u ciparskom gradu Larnaka od 2. Do 7. srpnja 2014. godine. Sudjelovali su predstavnici iz zemalja sudionica projekta: Turska, Hrvatska, Rumunjska, Portugal, Grčka i Cipar.

THESAURUS

Upoznavanje s tradicijskim obrtima u turskom gradu Kastamonu

U turskom gradu Kastamonu održan je drugi sastanak projekta THESAURUS - Treasury for Adult Education. U mobilnosti su sudjelovali Boris Trupec, Zlatko Tkalčević i Krešimir Alerić iz Udruženja obrtnika grada Zagreba kao predstavnici Hrvatske te predstavnici drugih zemalja sudionica projekta: Turske, Rumunjske, Portugala i Grčke. U Kastamonu Public Education Centeru predstavili smo aktivnosti u vezi s projektom...

THESAURUS

Informatičke radionice za članstvo

Udruženje obrtnika grada Zagreba je u sklopu EU projekta THESAURUS održalo informatičke radionice za svoje članove u sklopu projekta THESAURES. Glavni cilj projekta je promicanje međukulturnog europskog obrazovanja odraslih na temelju učenja jezika, informatike i širenja tradicije.

Uz glavni cilj, projekt ima i ove ciljeve:

a) ostvarivanje europske mreže praktične nastave valorizirajući tradicionalnu lokalnu baštinu,

THESAURUS

Održan 1. sastanak partnera u okviru projekta THESAURUS

Predstavnici Udruženja obrtnika grada Zagreba prisustvovali su prvom sastanku partnera projekta THESAURUS (25. 11. - 30. 11.), kojeg su organizirali rumunjski partneri Asociatia Culturala Europea i Asociaţia Magister Educationis Neamţ.

Prvom projektnom sastanku sudjelovali su predstavnici iz svih zemalja sudionica THESAURUS projekta: Rumunjska, Hrvatska, Cipar, Turska, Portugal i Turska.

THESAURUS

Općenito o projektu

„Thesaurus - Treasury for Adult Education“

Trajanje 01.08.2013.- 24.07.2015.

Partneri:

1. Asociatia Culturalã Europea, Vaslui, Rumunjska – neprofitna nevladina organizacija, osnovana 2005. sa 150 članova

2. Udruženje obrtnika grada Zagreba, HR

3. Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü, Kastamonu, Turska - je uprava odgovorna za obrazovanje u pokrajini Kastamonu . Temeljna je upravljanje i planiranje obrazovanja za šezdeset tisuća studenata.