RTV elektroničari - precizni mehaničari

Poslovni odbor
mandat 2022.-2026.

  • ZORAN STAŠEVIĆ, pročelnik
  • GORAN MANCE, zamjenik pročelnika
  • IGOR PLENKOVIĆ, tajnik
  • ALLEN PAŽUR, član
  • ŽELJKO MARUŠIĆ, član

Novosti

Novosti

Održan sastanak sekcije RTV elektroničara

Sekcija RTV elektroničara održala je svoj prvi ovogodišnji sastanak sinoć u prostorijama Udruženja. Tema je bila objava reklamno-edukativnog letka povodom Dana planeta Zelja koja je u protekle dvije godine  polučila pozitivne pomake u poslovanju ove struke koja polako odumire.

Letak će biti objavljen u dnevnom tisku u mjesecu travnju ove godine, a kako  sadržava popis članova RTV elektroničara prisutni su potpisali privole za objavu podataka na letku.

 

Novosti

Zoran Stašević ostaje na čelu RTV elektroničara i preciznih mehaničara

Sekciju RTV elektroničara i preciznih mehaničara i u mandatu 2018-2022 godina  vodit će ponovno Zoran Stašević , zamjenik pročelnika i tajnika sekcije Igor Plenković. Osim njih u Poslovnom odboru bit će Željko Marušić, Zoran Kitić i Goran Mance, odlučeno je na jučer održanoj izbornoj skupštini Sekcije.

Predloženo je da Ceh uslužnih djelatnosti prihvati prijedlog da Sekciju u Skupštini Udruženja zasupa Zoran Stašević.  U Upravnom tijelu Cehu predstavnik će biti Igor Plenković. 

Novosti

Ne bacajte vaš elektronički uređaj, nego ga popravljajte

Vaš TV, LCD, LED TV, AUDIO UREĐAJ i ostali elektronički uređaji "mogu biti spašeni i popravljeni", svaki aparat vrijedno je pregledati prije bacanja.

Novosti

Uskoro reklamni letak RTV servisera

Zbog činjenice da većina građana umjesto da svoje TV prijemnike kada se pokvare poprave, oni ih zbog niskih tržišnih cijena zamjene za nove i nepropisno ih zbrinjavaju povećava se količina opasnog elektroničkog otpada. Obrtnici majstori kojima je to zanimanje imaju sve manje i manje posla i njihovi obrti polako izumiru.

Novosti

POZIV ZA SASTANAK SEKCIJE

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija RTV elektroničara
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

                                                                                                     

Poštovane kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na  sastanak Sekcije RTV elektroničara  koji će se održati u  

Stranice