Frizeri

Naši frizeri i ove godine na Hair Smile

Kada je riječ o sudjelovanju u humanitarnom projektu  udaljenost  nije nikakva prepreka. Tako su  se članovi Sekcije frizera i ove godine rado odazvali pozivu UO Vrgorac i sudjelovali na Hair Smile koji je po osmi je put ugostio frizersku struku u Vrgorcu, 8. i 9. lipnja. Uz  gomilu pozitivne energije osim frizera družili su se  članovi udruge 'Osmijeh' s ostalim gostima koji vjerno posjećuju ovaj jedinstveni događaj.

Još jedan mandat sadašnjem vodstvu frizera

Sekciju frizera u narednom mandatu vodit će uglavnom dosadašnja ekipa odlučeno je na sinoć održanoj izbornoj skupštini Sekcije na kojoj je  po treći put za pročelnika izabran Ivica Zanetti.
Novoizabrano „staro“ rukovodstvo u mandatu 2018-2022.  čine: Amela Pejković, zamjenica pročelnika, Spomenka Krebsz, tajnica Sekcije frizera te još 8 članova Poslovnog odbora: Lucija Brezovec,  Marija Hercigonja, Marijana Babić, Hata Novalija i Božica Bubalo te tri nova pojačanja: Ana Kuna, Sanja Kamenski i Višnja Panenić.

Amela Pejković na 7. susretu frizera „Hair Smile“ u Vrgorcu

U Vrgorcu se od 2. do 3. lipnja 2017. godine održavao 7. Susret frizera „Hair Smile“ koji se ističe po svom humanitarnom karakteru. Naime i ove godine sudionici ove manifestacije bila su djeca iz Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca i djeca iz Down centra iz Pule. Sva prikupljena sredstva od donacija i ulaznica prikupljala su se za potrebe Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca.

Sekcija frizera o aktualnim temama

O devet mjera aktivne politike zapošljavanja frizerima su na sastanku Sekcije održanom 24. travnja 2017. godine, govorile predstavnice HZZ gđa Ljiljana Špoljarić, voditeljica Odsjeka mjera aktivne politike i Nikolina Lovrić. Tako obrtnici i poduzetnicima  na raspolaganju su: Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa;  Potpore za usavršavanje; Potpore za samozapošljavanje; Obrazovanje nezaposlenih; Osposobljavanje na radnom mjestu; Javni rad; Potpore za očuvanje radnih mjesta; Stalni sezonac.

Poziv za sastanak Sekcije frizera

 

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija frizera
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

                                                                                                                             Zagreb, 18.04.2017.       
                                                                                                                              Br.: 01-324/2017

Poštovane kolegice i kolege,

TRENING FRIZERSKE REPREZENTACIJE HRVATSKE IZAZVAO VELIKI INTERES STRUKE

Članovi hrvatske frizerske reprezentacije: Dario Sabo, Zdravko Cedli i Kristijana Pižir, u cilju što kvalitetnije pripreme za Svjetsko prvenstvo u Seulu, ovaj su vikend (15-17. siječnja 2016.) imali trening u organizaciji Ceha frizera i kozmetičara HOK-a i pod vodstvom renomiranih francuskih trenera i međunarodnih sudaca, Yvana i Linde Aguilera uz pomoć hrvatskih trenerica gđe. Lidije Štokić i Martine Gregur.

SEKCIJA FRIZERA – INFORMACIJE O GOSPODARENJU OTPADOM

Sastanak Sekcije frizera održan 25. studenog 2015. godine i uz problem posebne regulacije prometa u Zagreb zbog sastanka na najvišoj razini „Predsjednički proces Brdo – Brijuni 2015“ izazvao je izniman interes članova Sekcije. Dokaz je to koliko je tema gospodarenja otpadom goruća. Naime Zakon o održivom gospodarenju otpadom na snazi je još od dvije tisućite godine, a do danas je pretrpio niz izmjena.

Promjena datuma održavanja Državnog prvenstva frizera i kozmetičara, 15. studenoga 2015.

Poštovani,

Zbog održavanja parlamentarnih izbora 8. studenoga 2015. primorani smo pomaknuti datum održavanja Državnog prvenstva frizera i kozmetičara. Prvenstvo će se održati 15. studenoga 2015. godine u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49, Zagreb.

Stranice

Pretplati se na RSS - Frizeri