Kozmetičari

Kozmetičari na Beauty Forumu u Munchenu

Da je Beauty Forum u Munchenu 2018.   nezaobilazna  destinacija za sve profesionalce u kozmetici  znaju to i članovi sekcije kozmetičara Udruženja obrtnika grada Zagreba koji su ove godine posjetili sajam od 27.-29. listopada. 

Riječ je o jednom od najvećih europskih beauty sajmova koji nudi program koji je apsolutno u dodiru s preferencijama kozmetičkih profesionalaca.

Sekcija kozmetičara – pročelnica ostaje Antonija Tretinjak

Sekcija kozmetičara odabrala je svoje rukovodstvo za naredne četiri godine. Pročelnica  ostaje  Antonija Tretinjak. Njezini najbliži suradnici također su dobili novi mandat, zamjenica pročelnice Valerija Štokić obnašat će i dalje tu dužnost, a Renata Šmida ostaje tajnica Sekcije.
Osim najužeg rukovodstva u Poslovnom odboru bit će dosadašnji članovi. Marina Gjopar, Natalija Primorac-Udovičić, Ksenija Lovinčić,, ali i dvije nove članice Andrea Pavlic i Anđelka Lončar.

Dodir Pariza – sajam kojem se zagrebački kozmetičari i frizeri rado vraćaju

U organizaciji Sekcije kozmetičara 50 kozmetičara i frizera Zagreba i Zagrebačke županije posjetilo je ovaj vikend Dodir Pariza 30. Međunarodni sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja u Beogradu.
Na 14.500 m2 izložbenog prostora mogli su se  pronaći vrhunski profesionalni  brendovi za kozmetičke salone, frizerske salone, beauty i spa centre, wellness centre, ordinacije i do 70% jeftinije. Posjetitelji su mogli prisustvovati na  vrhunskim predavanjim i prezentacijama uz  nastupe brojnih beauty terapeuta i frizera.

Održana edukacija masaže lica

S ciljem nastavka edukacije članova Sekcije kozmetičara,   23. i 24. svibnja 2017. godine u edukacijskom centru za kozmetičare održana je izuzetno uspješna edukacija  masaže lica pod vodstvom gđe Lajle kružić vl. kozmetičkog salona "Lajla".

Kroz dva dana trajanja edukacije desetak članica učile su tri izuzetno važne  tehnike koje dopunjuju svako znanje o tehnikama masaže. Tijekom edukacije korišteni su Darphin proizvodi.

POZIV za sastanak Sekcije kozmetičara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
SEKCIJA KOZMETIČARA
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888, fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

                                                                                                                                              Zagreb, 12.05.2017.    Br.: 01- 419/2017 

                                                                                                                                   

Održana prezentacija KUO´S kozmetike

U organizaciji Sekcije kozmetičara 10. travnja 2017. u  kozmetičkom praktikumu  UOGZ  za članice Sekcije održana je prezentacija KUO´S kozmetike pod vodstvom gđe Petre Kolak Džindžić iz tvrtke Bio glamur zastupnika za KUO´S kozmetiku.

KUO´S je profesionalna kozmetika bez parabena s prirodnim i visoko efikasnim aktivnim sastojcima. Fokusirana je na istraživanje i razvoj naprednih proizvoda, koji zamjenjuju agresivne kirurške metode te njeguju kožu s trenutno vidljivim rezultatima i dugotrajnim djelovanjem.

I ove godine posjetili smo sajam kozmetike Dodir Pariza

U organizaciji UOGZ Sekcije kozmetičara preko 40 kozmetičara i frizera Zagreba i Zagrebačke županije posjetilo je ovaj vikend Dodir Pariza 29. Međunarodni sajam kozmetike u Beogradu koji se održava dva puta godišnje. Interes za sajma je iznimno veliki i posjeti ga preko 20 000 posjetitelja što ga uvrštava među najveće događanje na području Središnje, Istočne i Jugoistočne Europe.  Na 14.500 m2 izložbenog prostora prezentirani su  vrhunski profesionalni brendovi za kozmetičke i frizerske  salone, beauty i spa centri, wellness centri.

Kozmetičari i frizeri posjetili sajam Cosmoprof

U organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba i Ceha frizera i kozmetičara članovi sekcija  zajedno s kolegica iz Zagrebačke županije posjetili su  od 18.-20. ožujka 2017. godine,  vodeći sajam kozmetike u svijetu  Cosmoprof u Bologni.  Čak 50-ti put zaredom ovaj sajam mjesto je za beauty trendove čime  je potvrdio kako je najveći sajam u ovom dijelu Europe.

Održana edukacija o profesionalnom make up-u

U organizaciji Sekcije kozmetičara u suradnji s tvrtkom Agoram kozmetika,  za vlasnike obrta i njihove radnike dana 28. studenog 2016. godine, održana je edukacija Essential professional make up-a, u prostorijama kozmetičkog praktikuma  Udruženja obrtnika grada Zagreba.

Ovo zanimljivo predavanje pomoći će kozmetičarima da upotpune svoju ponudu  u salonima za nadolazeće blagdane koji obiluju povećanim zanimanjem za usluge šminkanja.

Uspješno završena još jedna edukacija

Sekcija kozmetičara UOGZ u suradnji sa najboljom hrvatskom akademijom za obrazovanje kadrova iz područja masaža i wellness procedura, Veda Centrom organizirala je  edukaciju masažnih tehnika od 12.- 14.11.2016.godine, pod vodstvom gđe. Sandre Skoblar, bacc.physioth, u edukacijskom centru Udruženja.

Jedanaest polaznica uspješno je završilo i ovu  edukaciju masažnih tehnika. Ovaj puta usavršavale su vezivno refleksnu masažu tijela, haubold tehniku i limfnu drenažu nogu.

Stranice

Pretplati se na RSS - Kozmetičari