Staklari

Poslovni odbor
mandat 2022.-2026.

  • DAMIR MARKOVIĆ, pročelnik
  • DRAGO DEVIĆ, zamjenik pročelnika
  • HRVOJE PUŠKARIĆ, tajnik
  • ROBERT ROBINŠĆAK, član
  • DARKO BILUŠIĆ, član

Novosti

Novosti

Drago Dević u novom mandatu vodit će sekciju staklara

Sekciju staklara mandatnom razdoblju 2018. - 2022. godine, vodit će pročelnik Drago Dević, odlučeno je na sastanku Sekcije održanom 9. travnja 2018. godine.   Zamjenik će mu biti Mirko Šapina, a na dužnost tajnika izabrana je dosadašnji pročelnik Damir Marković.

Novosti

Za pročelnika Sekcije staklara ponovno izabran Damir Marković

19. siječnja 2015. godine održan sastanak Sekcije. Pročelnik Marković prisutne je informirao o izmjenama i dopunama Statuta UOGZ uz napomenu da je smanjen broj članova Skupštine i Upravnog odbora kao i broj članova u komisijama i odborima. Novina je uvođenje cehova u organizaciju rada Udruženja, a sekcije su i dalje ostale baza Udruženja Također je informirao kako Udruženje i dalje organizira tečajeve zaštite na radu, procjene rizika i prvu pomoć uz napomenu da su prijave kod Stručne službe.

Poziv na sastanak

IZBORI: Sekcija staklara

Udruženje obrtnika grada Zagreba

SEKCIJA STAKLARA

Trg Mažuranića 13
tel 48 77 888, fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 12.01.2015.

Br.:01- 17/2015

ČLANOVIMA SEKCIJE

Poštovani kolege,

Novosti

Pripreme za fiskalizaciju i prijave na natječaje za potpore

Koju fiskalnu blagajnu odabrati, kako izdati račun, treba li fiskalizirati i račune koji se ne naplaćuju gotovinski, mogu li softverska rješenja pratiti redoslijed računa čije će plaćanje biti preko transakcijskog računa... puno je pitanja na sastanku Sekcije staklara upućeno Damiru Židaniću, pročelniku Sekcije intelektualnih usluga i vlasniku knjigovodstvenog obrta Ines koji je govorio o fiskalizaciji u prometu gotovinom i novim zakonskim obvezama. Staklari koji imaju registriranu djelatnost trgovine s račune počinju fiskalizirati za nekoliko dana, 1.