Upravni odbor prihvatio prijedloge za članove odbora, komisija i povjerenstava

Upravni odbor Udruženja obrtnika grada Zagreba u 1. sjednici u novom zazivu održanoj u ponedjeljak , prihvatio je prijedloge za članove odbora, komisija i povjerenstava, uglavnom je riječ o tročlanim tijelima, donio odluku o formiranju dva nova odbora, ali i donio i niz drugih odluka

Članovi Upravnog odbora prihvatili su potpisivanje Ugovora o zajedničkim aktivnostima kroz partnersko djelovanje i uzajamnu poslovnu suradnju  s Udrugom Poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku.

Razgovaralo se i o prijavi članova Udruženja na Javni natječaj Grada Zagreba za dodjelu lokacije-mjesta na površinama javne namjere na području Grada Zagreba za postavljanje pokretnih naprava za prigodnu prodaju i ugostiteljske usluge povodom božićnih blagdana. I ovaj put Upravni odbor dao je podršku članovima Sekcije proizvođača suvenira da se prijave.

Upravni odbor dao je podršku nastupu članova Udruženja na  Festivalu vjenčanja koji će se održati u mjesecu listopadu, ali interes je veliki pa je potrebno na vrijeme rezervirati izlagački prostor.

Kreće se i u organizaciju najdugovječnije modne revije Zlatna igla Zagreba, ove godine po 87. put.

Predsjednik Ivica Zanetti je zahvalio je svima na aktivnom sudjelovanju na sjednici i rekao da samo zajednička sinergija će vratiti obrtništvo do statusnog simbola koje je imalo prije.