Poziv za sastanak Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1366
post-template-default,single,single-post,postid-1366,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Poziv za sastanak Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera

Udruženje obrtnika grada Zagreba
SEKCIJA PLINOINSTALATERA I
PLINOSERVISERA
Trg Mažuranića 13
Tel 48 77 888, www.obrtnici-zagreb.hr
Zagreb, 06.03.2020.
Br:01-229/2020

– Č L A N O V I M A S E K C I J E –

Poštovane kolege,

Zadovoljstvo mi je pozvati Vas na sastanak Sekcije plinoinstalatera i plinoservisera koji će se održati u četvrtak, 12. ožujka 2020. godine, s početkom u 17.30 sati u Udruženju obrtnika grada Zagreba, I.kat

Ovim putem Vas ljubazno molim da se u što većem broju odazovete sastanku koji je organiziran upravo zbog Vaših interesa te u cilju što boljeg informiranja o aktualnim zbivanjima u svijetu obrtništva te o aktualnim zbivanjima u svijetu obrtništva koja uključuju promjene u zakonima, poticaje za obrtnike, prednosti članstva u Udruženju obrtnika grada Zagreba, Vaše uštede na temelju projekta ‘Zajednička nabava’, te mnoge druge korisne informacije za Vas i Vaš obrt.
Važno nam je čuti Vaša stajališta, pitanja i prijedloge te primjere pozitivnih i negativnih iskustava u radu kako bi Vam mogli što efikasnije pomoći.

Zbog gubitka statusa člana Udruženja dosadašnjeg pročelnika Sekcije gosp. Tihomira Mihalića u obvezi smo provesti izbor za sve funkcije koje je gosp. Mihalić obnašao u tijelima Udruženja.

Dnevni red:

1. Izbor radnog tijela Sekcije do kraja mandatnog razdoblja 2018.-2022.
a) razrješenje dosadašnjeg pročelnika Sekcije
b) izbor novog pročelnika Sekcije
c) izbor člana Poslovnog odbora
d) prijedlog (1) predstavnika sekcije u Skupštinu UOGZ

2. Informacija o organizaciji 5. Zagrebačkog obrtničkog sajma

3. Prijedlog za priznanja povodom obilježavanja 55. Dana obrtnika

4. Pitanja i prijedlozi

Veselimo se Vašem dolasku!

No Comments

Post A Comment