Izmjena datuma - POZIV za sjednicu Skupštine Sekcije prevoditelja, edukatora, tumača i izdavača - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1402
post-template-default,single,single-post,postid-1402,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Izmjena datuma – POZIV za sjednicu Skupštine Sekcije prevoditelja, edukatora, tumača i izdavača

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija prevoditelji, edukatori, tumači i izdavači
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 30.08.2023.
Br.: 01-541/2023

Poštovane kolege i kolegice obrtnici,

Temeljem sastanka Poslovnog odbora održanog u srpnju ove godine, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sjednicu Skupštine sekcije prevoditelja, edukatora, tumača i izdavača koji će se održati u erijedu, 13. rujna 2023. godine, s početkom u 19h, u svečanoj dvorani Udruženja obrtnika grada Zagreba na Trgu Mažuranića 13.

Jedna smo od devet novoosnovanih Sekcija u Udruženju obrtnika grada Zagreba koja djeluje nešto više od godinu dana pa ovim putem Vas ljubazno molimo da se u što većem broju odazovete sastanku koji je organiziran upravo zbog Vaših interesa te u cilju što boljeg informiranja o aktualnim zbivanjima u svijetu obrtništva.

Zajednički ćemo napraviti osvrt na dosadašnje aktivnosti, ali nam je neizmjerno važno čuti Vaša stajališta, pitanja i prijedloge te primjere pozitivnih i negativnih iskustava u radu, kako bi zajednički s Vodstvom Udruženja mogli iznaći rješenja.

Za sjednicu predlažemo sljedeći
DNEVNI RED:

Osvrt na aktivnosti Sekcije u protekloj godini
Pojašnjenje strukture komorskog sustava
Razrješenja i imenovanja
Razrješenje tri (3) člana Poslovnog odbora, zbog zatvaranja obrta i na osobni zahtjev
Imenovanje tri (3) člana Poslovnog odbora
Pitanja i prijedlozi
Napomena: U slučaju nemogućnosti dolaska na sastanak molimo obavijest na email info@obrtnici-zagreb.hr

Veselimo se Vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,

Poslovni odbor Sekcije

Foto_izvor: freepik.com

No Comments

Post A Comment