Nastavlja se europski projekt „The Ugly side of Beauty“: Na online sastanku dionici dogovorili nove aktivnosti - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4186
post-template-default,single,single-post,postid-4186,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Nastavlja se europski projekt „The Ugly side of Beauty“: Na online sastanku dionici dogovorili nove aktivnosti

Nakon posljednjeg sastanka u Francuskoj, u utorak, 9. srpnja 2024. putem Zoom platforme održan je treći sastanak partnera u projektu „The Ugly side of Beauty“. Na sastanku su sudjelovali predstavnici Udruženja obrtnika grada Zagreba, predstavnici Obrtničkog učilišta te predstavnici iz Francuske iz Strukovne škole Lycee Helene Boucher i udruženja Croatie-Occitanie.

Na sastanku se razgovaralo o organizaciji druge radionice u okviru aktivnosti 2 i organizaciji treninga u sklopu aktivnosti 3. Definirani su okvirni dani provedbe radionice na kojoj će sudjelovati i francuski predstavnici partnera. Radionica će biti organizirana krajem rujna 2024..
Također, definiran je period provedbe treninga u okviru treće aktivnosti projekta kao i same teme koje će trening obuhvatiti. Predstavnica škole LHB, Sylvie Clasters detaljno je prezentirala je što će trening obuhvatiti te kako će isti biti proveden da odgovori na potrebe korisnika projekta i bude u skladu s ciljevima projekta. Ujedno su prisutni razgovarali o logističkim detaljima vezanim uz prijevoz sudionika, prijevod za vrijeme treninga, smještaj itd. Sam trening bit će realiziran u tjednu od 7. do 11. listopada 2024. u Toulouseu u Francuskoj.

Ujedno, predstavnici prijavitelja projekta su istaknuli kako su objavili poziv za sudjelovanje u treningu kako bi sudjelovanje u istom bilo transparentno i kako bi se omogućilo svim zainteresiranim da se prijave, ali i da se rezultati projekta nakon provedbe aktivnosti šire na krajnje korisnike, na naučnike frizere i kozmetičare.

No Comments

Post A Comment