Poziv za izlaganje na Izložbi-sajmu „Jesen u Lici“ - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4203
post-template-default,single,single-post,postid-4203,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Poziv za izlaganje na Izložbi-sajmu „Jesen u Lici“

„Jesen u Lici“ je izložba tradicijskih proizvoda koje se po 26. puta održava u Gospiću i prerasla je u najznačajniju gospodarsku, kulturnu i etno manifestaciju na području Ličko-senjske županije.
Organizator Izložbe je Ličko-senjska županija, Razvojna agencija Lira i Razvojni centar Ličko-senjske županije, a Obrtnička komora Ličko-senjske županije je suorganiza.

S obzirom na to da je riječ o izložbi tradicijskih proizvoda na njoj mogu izlagati obrti koji proizvode različite poljoprivredne, prehrambene, uporabne i ukrasne proizvode i usluge karakteristične za podneblje iz kojeg dolaze.

Sajam se održava na 4500m2 izložbenog prostora (otvoreni i zatvoreni).
Kotizacija za nastup na sajmu iznosi 55,00 eura za 1.5m2 izložbenog prostora na Trgu Stjepana Radića u Gospiću, odnosno 2,00 eura za 1 m2 izložbenog prostora u Smiljanskoj ulici u Gospiću (izložba poljoprivredne mehanizacije).

Prijavnica prijavnicu moežte preuzeti na : www. jesenulici.hr/prijava, a prijave se zaprimaju do 20.kolovoza 2024. Pitanja se mogu postaviti putem e-maila: jesen@licko-senjska.hr.

Za  dodatne informacije molimo kontaktirajte  Komorski ured,  tel/fax: 053/573-012, mob: 098/9415056.

 

Foto: Freepik

No Comments

Post A Comment