Produžen rok za prijavu na radionicu u sklopu projekta „The Ugly side of Beauty - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4298
post-template-default,single,single-post,postid-4298,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Produžen rok za prijavu na radionicu u sklopu projekta „The Ugly side of Beauty

Od 6. do 12. listopada u francuskom Toulouseu održat će profesionalni trening u sklopu europskog projekta „The Ugly side of Beauty“. Za organizaciju je zadužena Strukovna škola Lycee Helene Boucher i partner Croatie-Occitanie associacion, a polaznici će biti educirani o održivim poslovnim rješenjima, ekološki orijentiranim poduzećima te o proizvodnji i primjeni prirodne i ekološke kozmetike.

Prijaviti se može šest obrtnika, po tri frizera i tri kozmetičara. Svi oni moraju biti članovi, Udruženja koji aktivno sudjeluju u praktičnoj obuci učenika. Obavezno je znanje engleskog ili francuskog jezika. Sudionicima će biti plaćeni put, smještaj i prehrana, a svi će dobiti i potvrdu o sudjelovanju na treningu.

KRITERIJI ZA PRIJAVU:

  • obrtnici registrirani za obavljanje frizerske ili kozmetičke djelatnosti u Gradu Zagrebu
    položen majstorski ispit
  • provođenje praktičnog dijela naukovanja – važeća licenca za prijem naučnika
    podmirena obveza komorskog doprinosa
  • znanje engleskog ili francuskog jezika
  • aktivnost u radu Sekcije i Ceha frizera i kozmetičara

Ako želite sudjelovati u projektu potrebno je  popuniti priloženi upitnik, napisati motivacijsko pismo i poslati na e-mail info@obrtnici-zagreb.hr, najkasnije do 23. kolovoza do 14 sati.

Nezavisna komisija Udruženja će na temelju prispjelih prijava i utvrđenih kriterija za ocjenu izvršiti odabir sudionika.

POZIV

PRIJAVNI OBRAZAC

Image by prostooleh on Freepik

No Comments

Post A Comment