Grada Zagreb proglasio 15. kolovoza sajamskim danom - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4304
post-template-default,single,single-post,postid-4304,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Grada Zagreb proglasio 15. kolovoza sajamskim danom

Iz Grada Zagreba danas smo dobili pozitivan odgovor na našu zamolbu. Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević proglasio je 15. kolovoza sajamskim danom.

– Sukladno odredbama Zakona o trgovini na taj način omogućuje se tradicionalna prigodna prodaja na kioscima, štandovima i ostala slična prodaja na otvorenom koje se organiziraju u okviru sajamskih događanja u Remetama, Stenjevcu i drugim dijelovima Zagreba povodom blagdana Velike Gospe – poručili su iz Grada.

Prigodna prodaja na kioscima, štandovima i ostala slična prodaja na otvorenom, kao dio sajamskih događanja može početi u 8 sati i trajati do 24 sata.

Odlukom zagrebačkog gradonačelnika zadovoljan je i predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti.

– Drago mi je što je Grad Zagreb pozitivno reagirao na našu zamolbu da se 15. kolovoza, blagdan Velike Gospe, proglasi sajamskim danom. Ova odluka važna je za sve naše obrtnike koji će na ovaj blagdan u marijanskim svetištima moći ponuditi svoje proizvode Zagrepčanima i njihovim gostima. Među njima se nalazi  i jedna nama važna skupina, a to su naši proizvođači suvenira. Oni svojim majstorskim umijećem i umjetničkim pristupom pričaju najljepšu priču o našem Zagrebu – rekao je Zanetti.

No Comments

Post A Comment