Tražite polovni prostor? Državne nekretnine d.o.o. nude 24 lokala za najam - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4325
post-template-default,single,single-post,postid-4325,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tražite polovni prostor? Državne nekretnine d.o.o. nude 24 lokala za najam

U ponedjeljak počinju razgledi 24 državna prostora ponuđena u zakup od Slavonije preko Zagreba do Istre i Dalmacije. Razgledavanje poslovnih prostora i garaža koje Državne nekretnine nude ovogodišnjim sedmim natječajem za zakup započinje u ponedjeljak 26. kolovoza u Zagrebu, a završava 30. kolovoza u Vukovaru.

Osim Zagreba i Vukovara, na natječaju za zakup prostora ponuđeni su i oni u Bjelovaru, Osijeku, Umagu, Poreču, Puli, Rijeci, Zadru i Splitu. Na ljetnom natječaju su u ponudi 3 garaže i 21 poslovni prostor. Oglašene prostore moguće je razgledati bez prethodne najave, a prema terminima objavljenim u javnom pozivu za zakup.

Poslovni prostori se daju u desetogodišnji zakup u viđenom stanju, a sudjelovati na natječaju mogu pravne osobe, fizičke osobe koje imaju registrirani obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost te sve ostale fizičke osobe u slučaju natjecanja s ponudama za garaže koje se u ovom natječaju nalaze u Zagrebu. Rok za predaju ponuda je do podneva 6. rujna.

U nastavku doznajte vremena za razgledavanje izdvojenih poslovnih prostora dok su informacije za svaki prostor dostupne na linku: Natječaj za zakup poslovnih prostora 7/24.

Polusatni pregledi u Zagrebu počinju u ponedjeljak 26. kolovoza u 9,30 sati s manjim poslovnim prostorom u Ferde Livadića 9, a nastavljaju se u 10,30 s pregledom prostora u Brune Bušića 4 te od 11,15 sati s garažama u Božidara Magovca BB, zgradi poznatijoj pod imenom Mamutica. Narednog dana, u utorak 27. kolovoza, organizirano je razgledavanje većine poslovnih prostora ponuđenih za zakup u centru Zagreba, pa tako možete u terminu u 10,10 sati pogledati najveći poslovni prostor na natječaju, koji je veličinom rijetkost u ponudi, a nalazi se u Mesničkoj ulici na broju 3 i veličine je 542 m2. Zadnji dan razgledavanja zagrebačkih poslovnih prostora, u srijedu 28. kolovoza, predviđen je za nekoliko lokacija treće zone pa se npr. u prometnoj Savskoj 95 može obići ulični prostor veličine 30-ak četvornih metara u 11,50 sati.

Tags:
,
No Comments

Post A Comment