Predsjednik Zanetti posjetio kolege u Vrbovcu i otvorenje manifestacije „Kaj su jeli naši stari“ - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4331
post-template-default,single,single-post,postid-4331,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Predsjednik Zanetti posjetio kolege u Vrbovcu i otvorenje manifestacije „Kaj su jeli naši stari“

Ovog vikenda Vrbovec je u znaku tradicionalnih delicija poput špeka i kobasa, a zvijezda gastronomske manifestacije „Kaj su jeli naši stari“ je nezaobilazna vrbovečka pera. Festival tradicionalne hrane posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku da kušaju jela pripremljena prema tradicionalnim receptima, koristeći isključivo namirnice s lokalnih OPG-ova.  Naglasak je na održivosti i podršci domaćim proizvođačima.

Ovaj gastro festival podržalo je Udruženje obrtnika Vrbovec, a na poziv njihovog predsjednika Zdravka Sohore na otvorenje je došao i predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti.

 

Manifestacija je otvorena do sutra, a u sklopu nje održat će se i sajam OPG-ova, obrtništva i domaćih radinosti.

Organizatori su pripremili  bogat kulturno-umjetnički i zabavni program koji uključuje izložbe, kvizove, natjecanja i sportske događaje.

No Comments

Post A Comment