Otvoren javni poziv za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj obrtničkih djelatnosti - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4354
post-template-default,single,single-post,postid-4354,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Otvoren javni poziv za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj obrtničkih djelatnosti

Grad Zagreb otvorio je javni poziv za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj obrtničkih djelatnosti za 2024. godinu. Potpore se dodjeljuju za tradicijske djelatnosti, deficitarne djelatnosti i proizvodne obrtničke djelatnosti.

Zahtjev možete podnijeti do 3. listopada, a prijaviti se mogu obrti, djelatnosti slobodnih zanimanja, mikro, mala i srednja trgovačka društva u vlasništvu fizičkih osoba upisanih u evidenciju o pravnim osobama i radnicima koji obavljaju vezane obrte.

Korisnici potpora moraju imati sjedište na području grada Zagreba, obavljati djelatnost za koju se traži potpora na području grada Zagreba, obavljati jednu od djelatnosti navedenih ovim Javnim pozivom, imati najmanje jednog zaposlenog u punom radnom vremenu (vlasnik ili jedan zaposlenik) u poslovnom subjektu najmanje tri mjeseca prije raspisivanja Javnog poziva te imati najmanje jednog zaposlenog u punom radnom vremenu (vlasnik ili jedan zaposlenik) godinu dana od dana sklapanja ugovora.

Ako se radi o novoosnovanom obrtu, on mora imati upisan početak obavljanja obrta i imati najmanje jednog zaposlenog u punom radnom vremenu (vlasnik ili jedan zaposlenik) u trenutku podnošenja Zahtjeva.

Vlasnik obrta se smatra zaposlenikom obrta ako nema zasnovan radni odnos kod druge pravne ili fizičke osobe.

Ako se radi o novoosnovanom trgovačkom društvu, ono mora imati najmanje jednog zaposlenog u punom radnom vremenu.

Višem o natječaju pročitajte ovdje.

Tags:
No Comments

Post A Comment