Od 11. do 13. listopada 24. izdanje Sajma gospodarstva u Zaprešiću - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4426
post-template-default,single,single-post,postid-4426,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Od 11. do 13. listopada 24. izdanje Sajma gospodarstva u Zaprešiću

Udruženje obrtnika Zaprešić od 11. do 13. listopada organizira 24. izdanje Sajam gospodarstva. Prilika je to da predstavite sebe te vaše proizvode i usluge posjetiteljima, ali i razmijenite iskustva s kolegama obrtnicima. Ovogodišnje izdanje održat će se u osvježenom formatu pod radnim nazivom „Izazovi brendiranja u obrtništvu“.

Sajam će se održati od 11. do 13. listopada u sportskoj dvorani i predvorju Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1, kao i na vanjskom otvorenom prostoru. Radno vrijeme bit će od 10 do 20 sati, a svečano otvorenje održat će se 11. listopada u 11 sati.

– Slobodno predložite vaš željeni oblik suradnje, otvoreni smo za sve prijedloge koji će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, većoj uspješnosti Sajma i ukupnoj promociji obrtništva i poduzetništva. Ove godine izlagački prostor se neće naplaćivati, a štandovi, ovisno o veličini, bit će unificirano uređeni. Ako želite dodatnu opremu istu ćete plaćati izvođaču radova – poručili su organizatori.

Prijaviti se možete do 30. rujna putem prijavnog obrasca, koji je potrebno popunjenog vratiti na mail uo.zapresic@hok.hr ili na Udruženje obrtnika Zaprešić, Ul. kardinala A. Stepinca br. 2 osobno ili poštom.

Sve informacije o Sajmu možete dobiti na brojeve 01 3310 810, 01 3310 329 i 099 631 8939 svakog radnog dana od 7 do 15 sati i na mail uo.zapresic@hok.hr ili direktno u Udruženju.

Sajam je organiziran pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Grada Zaprešića. Suorganizatori su Zagrebačka županija i Obrtnička komora Zagreb, a sponzori Hrvatska obrtnička komora i općine.

Image by mrsiraphol on Freepik

No Comments

Post A Comment