Predsjednik Udruženja posjetio je kolege u Krapinsko-zagorskoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4439
post-template-default,single,single-post,postid-4439,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Predsjednik Udruženja posjetio je kolege u Krapinsko-zagorskoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti posjetio je jučer Međunarodni gospodarski sajam „Zagorski gospodarski zbor“ u Krapini. Riječ je o tradicionalnoj sajamskoj manifestaciji obrtništva i gospodarstva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Ove godine okupilo se više od 200 izlagača. Svi oni imali su priliku predstaviti sebe te svoje proizvode i usluge, ali podijeliti iskustva sa svojim kolegama.

Već danas predsjednik Udruženja posjetio je i Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu. Na manifestaciji će se ove godine predstaviti više od 400 izlagača iz zemlje i inozemstva. Trodnevni sajamski program odvija se na stotinjak tisuća četvornih metara površine, a sve izložbene površine su zauzete.

– Udruženje obrtnika grada Zagreba uvijek je podržavalo kolege iz ostalih krajeva naše zemlje. Stoga mi je izrazita čast i zadovoljstvo što sam imao priliku posjetiti naše prijatelje u Krapinsko-zagorskoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji te podržati njihove hvalevrijedne projekte – rekao je Zanetti.

 

No Comments

Post A Comment