Sudjelujte na subvencioniranoj stručnoj obuci za stalne sudske tumače - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4616
post-template-default,single,single-post,postid-4616,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Sudjelujte na subvencioniranoj stručnoj obuci za stalne sudske tumače

Udruženje obrtnika grada Zagreba na prijedlog Poslovnog odbora Sekcije prevoditelji, edukatori, tumači i izdavači subvencionirat će stručnu obuku za stalne sudske tumače prema programu obuke i uvjetima odobrenim od Ministarstva pravosuđa.

Na Trgu Mažuranića 13 do kraja 2024. godine održat će se tri ciklusa stručne obuke za kandidate koji ispunjavaju propisane uvjete. Termini održavanja obuke bit će određeni naknadno, a u svakom ciklusu može sudjelovati po desetak prijavljenih polaznika.

Cijena stručne obuke za sudske tumače je fiksna i propisana je od strane Ministarstva u iznosu 448,60 eura, a Udruženje će odrediti postotak subvencije u odnosu na broj prijavljenih.

Svi zainteresirani mogu se javiti na mail registar@obrtnici-zagreb.hr do 11. listopada 2024. godine.

Image by wirestock on Freepik

Tags:
No Comments

Post A Comment