Sekcija kožne galanterije održala sastanak - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1238
post-template-default,single,single-post,postid-1238,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Sekcija kožne galanterije održala sastanak

Na sastanku Sekcije održanom 07. rujna 2017. godine, dogovorena je organizacija posjeta specijaliziranom sajmu u Milanu od 4.-6. listopada 2017. godine
Uz osvrtu na 2. Zagrebački obrtnički sajam prisutnim članovima pročelnik Vuk je uručio zahvalnice OKZ.
Prisutni su informirani i o održavanju 62. Prvenstva Hrvatske obrtničkih kuglačkih klubova uz zamolbu da se uključe donacijama proizvoda za tombolu.

Sukladno naputku Ureda za obrazovanje OKZ dani su prijedlozi za članove komisije za majstorski ispit -zanimanje galanterist ( Silvijo Lončarić, predsjednik i Tomislav Petković, praktični dio ).
Vezano za sudjelovanje Sekcije na 82. modnoj reviji Zlatna igla Zagreba dogovoreno je da su članovi otvoreni za suradnju s modnim dizajnerima.
Na kraju sastanka dani su prijedlozi za provedbu kroz Akcijski plan Vlade.

No Comments

Post A Comment