Doznajte kako iskoristiti izdašne poticaje za energetsku obnovu vlastite kuće - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1985
post-template-default,single,single-post,postid-1985,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Doznajte kako iskoristiti izdašne poticaje za energetsku obnovu vlastite kuće

U Udruženju obrtnika grada Zagreba u 12. prosinca održat će se predavanje Line Benović pod nazivom „Bespovratnim sredstvima do energetske obnove obiteljske kuće“. Naime, uskoro će biti objavljen Javni poziv energetske obnove obiteljskih kuća. Za tu namjenu osigurano je 120 milijuna eura, a moguće je ishoditi od 40 – 60 posto bespovratnih sredstava za energetsku obnovu (fasada, krov, stolarija) i za ugradnju OIE (solarni paneli, dizalica topline).

Predavačica je osnivačica web portala obnovi.hr i posao joj je vođenje klijenata u postupku prijave i ishođenja bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća te ugradnji obnovljivih izvora energije.

Rok prijave je do 6. prosinca u 12 sati. Prijaviti se možete na registar@obrtnici-zagreb.hr, a grupa će se popunjavati prema redoslijedu prijava. Edukacija je besplatna za članove udruženja.

Energetska obnova predavanje

 

No Comments

Post A Comment