Četiri prijateljska obrtnička udruženja iznijela svoje prijedloge
2892
post-template-default,single,single-post,postid-2892,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Predstavnici četiri udruženja dali svoje prijedloge Hrvatskoj obrtničkoj komori vezane uz izmjene i dopune Zakona o obrtu

Četiri prijateljska obrtnička udruženja iz Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka okupila su se danas u Zagrebu. Nakon sastanka dogovoreni su zajednički prijedlozi Hrvatskoj obrtničkoj komori vezani uz izmjene i dopune Zakona o obrtu.

Smatraju da je modernizacija komorskog sustava u cjelini i poboljšanje njegove funkcionalnosti imperativ, a podloga za to trebala bi biti stručna analiza svih jedinica komorskog sustava.

Delegaciju Udruženja grada Zagreba predvodio je predsjednik Ivica Zanetti, a njoj su bili i potpredsjednici Alma Jatić Hasanbegović, Antonija Tretinjak, Zoran Brdar, Damir Marković i Miljenko Milanović.


Udruženje obrtnika Split predstavljali su predsjednik Vilim Bujević, predsjednik nadzornog odbora Domagoj Matijašević i tajnik Frane Ljilja.

Iz Udruženja obrtnika Rijeka sastanku su prisustvovali predsjednik Ivica Zbašnik, potpredsjednica Andrea Marinac te tajnica Hana Kalac.

Ispred Udruženja obrtnika Osijek na sastanku su sudjelovali predsjednik Tibor Vidaković, potpredsjednici Milena Cesar i Tomislav Ivandija te tajnica Udruženja Ivona Prvonožac Jovanović.

No Comments

Post A Comment