Grad Zagreb raspisao je natječaj za zakup poslovnih prostora
2997
post-template-default,single,single-post,postid-2997,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Raspisan natječaj za zakup 37 poslovnih prostora u vlasništvu Grada Zagreba

Grad Zagreb raspisao je natječaj za davanje u zakup 37 poslovnih prostora na svom području. Prostori se daju u zakup na rok od 10 godina. Prijaviti se mogu fizičke osobe i fizičke osobe – obrtnici državljani Republike Hrvatske i državljani država članica Europske unije. Na natječaj se mogu prijaviti i pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj i državama članicama Europske unije.

Rok za podnošenje pisanih ponuda je 5. ožujka, a pristigle ponude bit će javno otvorene 11. ožujka.

– Podnošenjem pisane ponude na ovaj javni natječaj, smatra se da su ponuditelji fizičke osobe i fizičke osobe – obrtnici, dali privolu za korištenje njihovih osobnih podataka u svrhu provođenja javnog natječaja. Fizičke osobe u smislu ovog natječaja, smatraju se obrtnici i osobe koje obavljaju djelatnosti slobodnih zanimanja – poručili su iz Grada.

Ovdje možete pogledati poslovne prostore.

No Comments

Post A Comment