Na manifestaciji „Majstori ljepote“ obavite besplatnu mamografiju
3052
post-template-default,single,single-post,postid-3052,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Besplatna mamografija

Besplatni preventivni mamografski pregledi na manifestaciji „Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a“

Posjetiteljice starije od 40 godina moći će na manifestaciji „Majstori ljepote“ obaviti mamografiju. Uvjet je da isti pregled nisu obavile minimalno godinu dana. Za pregled je potrebno prethodno se najaviti na mail majstoriljepote@hok.hr. Predstavnici NZJZ Andrija Štampar će okupljene frizere i kozmetičare informirati o tome kako se mogu uključiti u kampanju promocije preventivnih zdravstvenih pregleda.

Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore na događanju će okupiti vodeće hrvatske frizere i kozmetičare. „Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a“ održat će se od 8. do 10. ožujka. Manifestacija se održava u sklopu sajma BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024..

Image by freepik

No Comments

Post A Comment