VIDEO: Zagrebački obrtnik na prvoj liniji obrane od požara - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4247
post-template-default,single,single-post,postid-4247,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

VIDEO: Zagrebački obrtnik na prvoj liniji obrane od požara

U gašenje vatrene stihije koja već više od dva dana hara Dalmacijom uključile su se stotine vatrogasaca iz cijele zemlje. Ovi nesebični ljudi izlažu se opasnosti te uz nadljudske napore pokušavaju zaštititi živote i imovinu građana. Jedan od njih je i naš obrtnik Zoran Stašević, član DVD-a Botinec, koji se sa svojim kolegama trenutačno nalazi na ispomoći u Tučepima.

Jučer je iz Savske ulice u pomoć jugu Hrvatske krenulo 42 zagrebačkih vatrogasaca, koji su se odmah po dolasku uključili u borbu s vatrenom stihijom.

– Bilo je borbeno, do zadnje kapi vode. Na požarište smo došli oko dva sata i gasili smo požar do ponoći. Već smo iscrpljeni i umorni, ali nije nam teško jer znamo zašto smo ovdje. Velike vrućine i jak vjetar otežavali su nam posao. Situacija je danas bolja i nadam se da će tako i ostati – rekao je Stašević.

No Comments

Post A Comment