Više od 100 djevojaka i mladića na castingu za Zlatnu iglu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4423
post-template-default,single,single-post,postid-4423,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Više od 100 djevojaka i mladića na castingu za Zlatnu iglu

U tijeku su pripreme za 89. Zlatnu iglu, modnu reviju zagrebačkih obrtnika. No, modne revije nema bez modela pa je u Udruženju obrtnika grada Zagreba održan casting na kojem se pojavilo više od 100 modela. Interes je bio velik, što i ne čudi s obzirom na to da je riječ o jednoj od najdugovječnijih modnih manifestacija ove vrste u Europi i svojevrsnom zagrebačkom brendu.

Djevojke i mladići iz agencija Talia models, Tarol modna agencija, Midikenn model management, Vere models, Models by DG, kao i oni koji nisu u agencijama dobili su priliku biti dio ove jedinstvene modne priče. Producentski tim izabrao je 40- tak modela koji će predstaviti kolekcije 16 dizajnera.

Ovogodišnje izdanje Zlatne igle održat će se 27. listopada na Zagrebačkom velesajmu, uz prijenos uživo od 20 sati na HTV 2.

No Comments

Post A Comment