Naši dečki na biciklima stigli u Vukovar - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4546
post-template-default,single,single-post,postid-4546,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Naši dečki na biciklima stigli u Vukovar

Biciklistička karavana Udruženja obrtnika grada Zagreba koja je jučer krenula iz Zagreba sretno je stigla u Vukovar. Po putu je bilo raznih izazova i pokoja probušena guma, ali to ih nije spriječilo da odvezu dionicu dugu oko 300 kilometara. Javili su nam se danas popodne iz Vukovara.

Predstavnici Udruženja danas će sudjelovati na manifestaciji Dani obrtništva u Vukovaru, koju organizira Obrtnička komora Vukovar. U središtu grada u sklopu ove manifestacije održat će se gastro druženje obrtnika pod nazivom Okusi Hrvatske. Gosti će predstaviti sebe i krajeve iz kojih dolaze kroz pripremu raznih jela, koja će potom biti podijeljena građanima.

Ove godine okupilo se 35 udruženja i 200 obrtnika iz cijele zemlje. Bit će podijeljeno oko 3.000 porcija, a prikupljat će se i donacije za potrebe Udruge djece s intelektualnim teškoćama u razvoju „Golubica”.

No Comments

Post A Comment