Otvoren natječaj za stipendiranje učenika koji se školuju za deficitarna zanimanja - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4582
post-template-default,single,single-post,postid-4582,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Otvoren natječaj za stipendiranje učenika koji se školuju za deficitarna zanimanja

Grad Zagreb raspisao je natječaj za dodjelu stipendija učenicima koji se školuju za deficitarna zanimanja u školskoj godini 2024./2025.. Riječ je o učenicima koji se školuju u strukovnim školama, a za kojima vlada velika potražnja na tržištu rada.

Stipendija od 380 eura dodjeljuje na 10 mjeseci, odnosno pet mjeseci ako u tom roku prema nastavnom planu škole za koji je stipendija odobrena, završava nastavni plan korisnika Stipendije, računajući od 1. rujna 2024.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju učenici koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj te su redoviti su učenici srednje škole u Gradu Zagrebu ili su redoviti učenici srednje škole u Zagrebačkoj županiji, a imaju prijavljeno prebivalište u Gradu Zagrebu. Jedan od uvjeta je i taj da su završili završni razred osnovne škole i prethodne razrede srednje škole s ukupnim prosjekom ocjena najmanje 3,0, kao i da nisu, osim iz opravdanih razloga, ponavljali razred u srednjoj školi.

Učenici se mogu prijaviti do srijede 30. listopada u 15 sati. Sve informacije vezane za stipendije možete dobiti na email: stipendije@zagreb.hr ili na broj telefona 01/ 616 6041.

Tags:
No Comments

Post A Comment